Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1mei/120

Rare korte dag

Vandaag slecht begin ik heb de hele morgen op bed gelegen en Johannes werkte thuis.
Het is de dag van de Arbeid vandaag en in heel Europa zijn demonstraties.
Heb nog wel wat in huis gedaan, de dieren verzorgd en op de pc gerommeld, maar voelde me niet fijn.
Gaat wel weer over maar zo gaat de dag snel in de avond hebben we het kleine aquarium voorzien van achterwand, want er kwam teveel alg door al het zonlicht en nu dus hopelijk niet meer, staat trouwens ook erg mooi is een soort sticker op de achterwand met stenen erop afgebeeld.
We keken nog wat tv en nu douchen en bed in, morgen moeilijke dag ik heb dan onderzoek door bekkentherapeut en daar knijp ik hem door omstandigheden echt voor, maar goed ik wil duidelijkheid dus zal het toch gewoon gaan doen.

pijn

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.