Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30apr/120

Relaxte Koninginnedag!

Vanmorgen beetje uitgeslapen en na het ontbijt direct de tv aan om te genieten van de beelden van de koninklijke familie in Rhenen en Veenendaal.
Het was een mooie dag heerlijk weer en je zag ze gewoon genieten en uiteraard dacht ik ook aan hen die er nu niet waren, ik vind Johan Friso met Mabel een echt leuk stel.
Na de uitzending zijn we het vijver water gaan testen, he tis een beginnende vijver dus er is totaal geen evenwicht en soms moet je dan wat bijsturen met hulpmiddeltjes.
Het water moet meer GH en KH bezitten dus zijn we naar de Intratuin gegaan waar we heerlijk rondliepen, kletsten met een werknemer Tim en genoten van de zon in het buitendeel.
We hebben meteen ideeën opgedaan voor de linkerkant in de achtertuin daar zijn we nog niet tevreden over, dat is een beetje puinhoop teveel van alles door elkaar heen, maar rechts zijn we blij mee at is de kant van de vijver.
We hebben het water aangevuld met de biologische hulpmiddeltjes en nu afwachten.
Johannes heeft de kentekenbordje van de elektrische rolstoel en Canta vervangen anders ben ik morgen niet meer verzekerd.
We rommelden nog wat in huis, op de pc en verzorgden de andere dieren en Eva wordt echt slecht maar als er eten komt is ze weer helemaal vlot en snel erbij dus geen idee we houden er elke dag nu maar rekening mee dat Eva levenloos in de bak kan liggen.
In de avond keken we wat tv en dan is het heerlijke lange weekend over en morgen weer aan de slag, helaas maar we hebben een heerlijk weekend gehad.

Tot slot nog een mooi nieuwtje van vandaag!
'Koningsdolfijn' geboren in Dolfinarium”
media_xll_1194937Dolfijn Naomi is moeder geworden. © Dolfinarium.
In Dolfinarium Harderwijk is een dolfijn geboren.
Op Koninginnedag beviel dolfijn Naomi, ruim een maand eerder dan verwacht, van een jong.
Moeder Naomi maakt het goed. © Dolfinarium.
Het jonge dier heeft nog geen naam gekregen. Eerst zal het geslacht moeten worden bepaald en dat kan nog wel enkele dagen in beslag nemen, aldus het park. 'Moeder en kind maken het goed.'
In het najaar van 2011 werden in het dolfinarium al drie dolfijnen geboren. Zaterdagavond overleed een dolfijn kort na de geboorte.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.