Hele gezellig dag met Lianno!

Vanmorgen vroeg op en dat op zondag, maar dat is altijd met de dagen als we Lianno mogen halen en dan heb ik er ook geen probleem mee.
We haalden hem op en hij was erg vrolijk, had mooie nieuwe gympen aan en was er erg blij mee, vertelde wat voor kleren hij had gekocht met zijn mentor en was helemaal blij dat hij op kamp gaat komende week.
Lianno kletste heerlijk over van alles onderweg en uiteraard ook zijn verjaardag die er aankomt met een week of 3.
Op weg naar huis pikte we mijn moeder (Oma Panda) op en gingen we snel naar huis koffie, gazeuse voor Lianno en heerlijke lunch bestaande uit worstenbroodjes en saucijzenbroodjes.
Lianno begroette eerst alle dieren en verzorgde ze ook door eten te geven en water, daarna hielp hij Johannes in tuin want de vijverpomp moest schoongemaakt worden, water bijvullen van de vijver, onkruid wieden en paardenbloemen trekken voor de konijnen.
29042012169 29042012170
Lianno speelde lekker met zijn afstand bestuurbare helikopter die we een tijd terug kochten, maar toen was het vliegen ermee erg moeilijk en nu kan hij het super goed en is er uren zoet mee, met tussendoor opladen erbij .
We hadden veel plezier en kletste lekker en dronken  wat en dit keer voor het eerst was het bezoek weer langer  als vanouds dus aten we ook gezellig met elkaar.
Verder speelde Lianno nog op de Xbox en met lego op zijn kamer en hadden we ee hele fijne dag.
29042012166 2904201216729042012168
Lianno had gebeld dus ik wist wel wat hij wilde eten dat werd patat, kipburger, gefrituurde kipvleugels en het was super lekker.
Na het eten brachten we Lianno terug en die was erg vrolijk en wensten hem uiteraard veel plezier op kamp.
Tot slot nog een filmpje van Lianno en het vliegen met de helikopter.

Op de terug weg brachten we moeders thuis en daarna ploften we voor de buis, de tuin ziet er mooi en netjes uit door het werk van Johannes en Lianno en ook hadden ze samen de auto een was beurt gegeven, kortom het was een supergezellige dag en we hebben veel gedaan.
Morgen heeft Johannes nog lekker vrij en het zal een mooie en zonnige Koninginnedag gaan worden, dus we kijken er naar uit.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie