Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27apr/120

Lekker lang weekend op komst.

Vanmorgen op tijd op en Johannes werkt thuis, Sjoerd kwam en dat is gezellig en maakte uiteraard de boel lekker fris en schoon.
Sjoerd hielp me even de vlag met wimpel in de mast te hijsen en hij wappert nu vrolijk mee in de wind.
Voor nu even voor het laatst het is weer mei en dus gaat hij naar zijn dochter in Frankrijk, ik wens jullie fijne weken toe!
Ik rommelde op de pc, verzorgde de dieren en toen de boodschappen kwamen ruimde ik die direct maar op, toch wel fijn hoor zo aan de deur shoppen.
Ik heb behoorlijk last van mijn rug en daar baal ik van, maar ondanks dat heb ik wel de caviakooi verschoond.
Het gaat niet zo goed met Eva, ze is al erg oud maar ik zie haar nu zienderogen achteruit gaan, ze heeft geen pijn zo te oordelen, als ze vers groen krijgt is ze er als eerste bij maar haar achterwerk zakt erg door en ze maakt vreemde geluiden.
Nienke belde nog even en dat was gezellig ondanks dat we beide slecht in ons vel zaten, beterschap Nienke hoop dat je snel opknapt.
Dan komt de post en begint het gedonder met sports24 ( dartartikelen.com) weer, ik wordt zo gek van dat bedrijf en boos want nu weer een aanmaning en ze blijven ons maar lastig vallen en als je ze dan eindelijk aan de telefoon hebt krijg je weer excuus na excuus maar je geld terug krijgen ho maar, je spullen krijgen ho maar en ik heb de eigenaar ene Pim nu laten weten dat ik op 3 mei mijn centen wil hebben en zo niet dan stap ik naar de politie want dit lijkt steeds mee rop bewuste oplichting en niet zoals hij wil laten blijken op ongelukkige omstandigheden.
In de middag ga ik naar de winkel en haal mijn nieuwe bril op, dan merk ik dat ik een zeer luxe doosje erbij krijg en blijkt dat de bril een design is van Frans Molenaar.
2bril bril

27042012163 27042012165
Goed ben er weer blij mee en ik heb stukken beter en heldere zicht, ook heb ik nu een zonnebril op sterkte dus helemaal blij.
We eten lekker pizza met verse groente en een biologische bodem die zijn erg lekker.
Lianno verast ons met een telefoontje en is erg blij dat het bezoek nu weer langer gaat worden, hij luncht en dineert nu met ons.
We kletsen gezellig een dik kwartier en praten over zijn school, kamp dat er aan komt en ons bezoek van morgen, Lianno kan soms erg leuk uit de hoek komen nu dus ook hij wil graag dat Oma Panda komt en die komt en dan zegt hij heel leuk als ik mag eten mag Oma dat dan ook bij jullie?
Uiteraard mag dat en hij vraagt of ik al weet wat we gaan eten, ja patatjes en dan zegt hij o maar dan wil Oma echt wel bij je eten hoor die lust echt wel patat.
Als hij hoort van onze inzet om zijn lego in elkaar te zetten is hij erg blij en dankbaar en dan is de tijd om en hangen we op.
Wij kijken nog wat tv en ik volg uiteraard alles in en om DH en als de wandelgangencoalitie daar zit krijgen we eindelijk meer duidelijkheid over hoe alles nu is gelopen, maar ben erg benieuwd hoeveel % ze nu werkelijk hebben behaald.
Ik moet nog eens goed gaan nadenken waar ik op zal gaan stemmen en vind het erg jammer dat D. Samson niet heeft geprobeerd mee te praten want naar nu blijkt  is er echt wel gevraagd en moeite gedaan ook al wekte hij de indruk van niet.
Maar goed D66 liet duidelijk zelf weten geen behoefte te hebben aan de SGP en dat vind ik ook niet erg democratisch en daarbij wat heeft het voor nut om nog mee te praten als je iemand uitnodigt wanneer je al 8 miljard rond hebt dan is het allen de laatste loodjes dus dit hele gedoe is erg dubbel.
Ik ben het wel volledig eens met Raoul Heertje die  Jolanda Sap verzocht die rare zinnetjes van rechtse winden te laten varen en ook over het feit dat ze zichzelf niet zo har dop de schouder moeten kloppen, maar dat geven van complimentjes aan het volk dienen voer te laten.
Want hoe je het ook went of keert men kan veel meer werk verrichten voor het dikke salaris dat men verdient om nog maar te spreken van alle kosten die men maakt met beveiliging, auto en chauffeur en noem maar op ik ben dan ook van menig dat er meer geld uit eigen zak had kunnen worden gehaald de Kamerleden dus ook op een 0/lijn, minder declareren, zelf meebetalen aan eigen beveiliging en vervoer.
Nou ja genoeg politiek nu ik ga douchen en naar mijn bed het is al weer erg laat.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.