Zon, regen wind en nog meer zon regen wind

Vanmorgen op tijd op gestaan en vandaag moe tik alles wat ik drink en plas noteren voor de bekkentherapeut.
Dus dat doen we dan ook en het lukt me prima.
In de ochtend rij ik voor Johannes uit naar de garage en als we daar zijn stapt Johannes in de Canta en rij ik hem naar huis, omgekeerde wereld als we samen zijn gaan we altijd met de BMW weg, maar vandaag dus niet want de winterbanden gaan eraf en de zomerbanden erop.
Het is echt raar weer zon, harde wind en veel water en dan weer lekker zonnig en een paar keer echt mooie regenboog gezien.
Ik rommel op de pc verzorg de dieren en volg uiteraard het nieuws uit Den Haag en het debat wordt elke keer uitgesteld.
Eind van de middag breng ik in droog moment Johannes weer naar de garage en halen we de auto op, net als we thuis zijn breekt er weer een bui los ne ben ik blij dat ik al thuis ben.
Vandaag zou er een meneer komen om over onze zonnepanelen te praten die we deze zomer willen plaatsen, maar helaas is er voor de tweede keer afgebeld en daar baal ik heel erg van het schuift steeds weer op en dan niet een weekje nee meteen naar 23 mei!
Ik maak avondeten en we eten verse sperziebonen, aardappels en runde vinkje tijdens het eten kijken we tv en daarna eindelijk het debat.
Ik volg het debat en erger me groen en geel aan het feit dat men in 7 weken lang heeft zitten kletsen en niets bereikt en nu opeens in 48 uur de grote lijnen heeft, he tis knap maar het geeft ook aan dat men dus wel meer kan als echt echt moet en dus reist de vraag waarom doen ze dat niet gewoon altijd?
Jolanda Sap ergert me helemaal die staat er maar trots te verkondigen dat ze de verantwoording nu neemt maar dat ze wel verder ziet na de verkiezingen want als ze groot wordt dan heeft dit akkoord waar voor ze tekent geen waarde meer.
GroenLinks is dus tot de verkiezingen van 12 september even Groen Rechts om na de verkiezingen afhankelijk van hun zetel aantal weer een andere weg in te gaan.
Meneer Pechtold krijgt de wind van voren van de SGP en terecht hij had geen behoefte aan de 2 zetels bezittende partij echt democratisch hoor bah!
Het debat is fel en meneer Samson heeft een abonnement op onderbrekingen, ik moet wel lachen als hij Jolanda Sap de hoek in drijft en haar bedankt omdat hij nu door heeft dat dit akkoord nog kan vallen en dat is ook duidelijk dit akkoord is er enkel en alleen om de boete van de EU niet te krijgen.
In de EU klinkt ook al dat de 3% misschien teveel gevraagd is en als je nu dit instuurt heb je voldaan dus geen miljard boete, maar zodra de verkiezingen zijn geweest kan je alles terug draaien, het is het toppunt van politiek spel.
De Partij van de Dieren heeft een mooi betoog en berust wel op feiten en waarheid maar zal niet ver komen denk ik en dat is erg jammer, we zullen zien hoe de verkiezingen uitpakken, maar ik vrees dat het eindeloos zal duren voor er weer een nieuw kabinet is.
Er komen weer nieuwe partijen zoals de UFO partij, Hero Brinkman zijn OB partij en de 50plussers, nou ja op naar 12 september dan maar.
Nu is het hoogste tijd om naar Pauw & Witteman te luisteren vanuit bed en dan slapen morgen weer een dag.

regenboog_maan_web

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie