Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18apr/120

Welzorg specialist op bezoek & Infuus@Home

Vanmorgen stond ik om half 10 op en Johannes werkte gezellig thuis.
Ik verzorgde de dieren, rommelde op internet en deed wat ik eigenlijk altijd doe.
Zoals ik al eerder schreef zijn we nog druk bezig om een rolstoel te krijgen waar ik mee overweg kan dus vandaag kwam er iemand die Welzorg (leverancier) stuurde om te zien wat er echt nodig is.
Binnen 10 minuten begreep hij het probleem en zag hij in dat ik dus en hoog-laag functie nodig heb en een kantel functie zowel positief als negatief.
Na nog wat te hebben gepraat ging hij met half uur weer weg, hij moet nu rapporteren want deze rolstoel is dus niet aan te passen en dus zal er hele andere moeten komen en dus rapport naar de Gemeente en dan zijn zij weer aan zet.
Dit hele gedoe is echt zwaar frustrerend en vermoeiend maar goed we wachten weer op de volgende stap.
De scenario's die we bespraken beangstigen me echt maar we wachten maar af en als we zover zijn zal ik er eens over schrijven, maar nu moeten we zien of de gemeente Lelystad het een noodzaak gaat vinden dat ik zelfstandig uit mijn stoel kan komen.
Snel broodje gegeten en toen kwam Jop en begon het infuus, ik voelde niets van de prik want we hebben voor het eerst een verdovingszalf gebruikt en dat is erg prettig.
Tijdens infuus keek ik tv, las wat, kletste met Jop en viel in slaap, we aten aan het eind lekker Chinees en daarna ging Jop op huis aan.
In de avond nog ons reusje verzorgd en dat begint er goed uit te zien dus het middel slaat wel aan, nog een week medicatie voor haar.
In de avond een film gekeken en ik ben toch meer van slag door het gesprek van vanmorgen met de specialist dan ik had verwacht, ben er boos om hoezo noodzaak bepalen, natuurlijk is er een noodzaak dat ik zelfstandig uit die stoel moet komen grrrrr nou ja ik ga douchen en dan slapen ben moe.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.