Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12apr/120

Lekker rondje in mijn Canta

Vanmorgen op tijd, gelukkig was Kuifje vannacht weer wat rustiger, het wordt echt tijd voor kattenluik en dan maar hopen dat dat gaat helpen.
Gisteren kreeg ik een brief van de Gemeente Lelystad met hun besluit en beschikking over mijn rolstoel aanvraag en dat zijn echt rare stukken  maar goed 7  papiertjes en ik snap er weinig van, dus vandaag maar eens gebeld.
Nou het is zo ze komen van Welzorg eerst eens kijken of ze deze echt niet kunnen verbouwen, terwijl ze al weten dat het niet kan, maar ja de gemeente wil het zo en dan daarna gaan ze kijken naar de oplossing.
Ik heb gezegd als het maar voor de zomer opgelost is want dit is echt tijdverspilling, maar ok zo gaat dat en zo doen we dat dan maar dus nu wachten op afspraak.
Ik verzorgde de dieren, deed huisje en toen was het 13.00 uur tijd voor de drukke middag dus in de Canta hups naar fysiotherapie, aardige vrouw en we gaan zien of het iets kan uithalen, het is bekkenbodem therapie.
Daarna weer een etappe verder naar de HA en apotheek daarvoor moest ik wel even omrijden want ik paste net niet tussen de paaltjes door, mijn verwijskaarten lagen dus niet klaar dus volgende week opnieuw erheen.
Medicijnen opgehaald en tjonge een uur sta je daar gewoon te wachten er moet echt eens meer personeel komen daar.
Toen weer verder naar de dierenarts rekening betalen en medicatie voor het Vlaamse reusje ophalen en toen naar de AH rookspullen kopen en door naar huis en thuis gekomen heb ik dan 23 km gereden en staat de teller op 475 km precies!
Ik kwam tegelijk aan met mijn moeders die even kwam buurten en koffie drinken.
Toen zij wegging kwam Johannes net aanrijden en gingen wij een pakket ophalen bij KIALA punt, het testpakket van Purina One.
Toen we terug kwamen heeft Johannes Snuffeltje gepakt en terwijl hij hem vasthield smeerde ik de zalf op de pootjes en deed de pasta in zijn oor, nu maar hopen dat het snel overgaat.
In ieder geval moeten we dit elke dag doen de komende twee weken.
Het eerste verslag is te lezen op ons Buzzlog 
Het was erg leuk want er zat een speel tunnel bij en de katten vinden hem erg leuk, het eten werd gewaardeerd dus dat zit wel goed.
Op het buzzlog staan meer leuke foto’s en filmpjes voor de mensen die dat leuk vinden, maar hier alvast  een paar foto’s
12042012121 1204201212312042012128 12042012132
Daarna lekker gegeten bij de tv en Johannes moest ngo even wat afmaken voor werk en ik keek toen lekker soap, darna zitten kletsen en nu hoogste tijd om te gaan slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.