Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11apr/120

Leuk bezoek van Twil

Na een zeer slechte nacht,m tja Kuifje had weer een mauw bui van een kleine 4 uur stonden we op tijd op.
Koffie en nog meer koffie en toen ging Johannes naar Amsterdam en ik ruimde nog wat op, snel stofzuiger door huis en dieren verzorgd.
Om half 11 ging de bel daar was Twil, gezellig lekker aan de koffie en we hebben in de loop van de dag vele smaken van de Dolce Gusto geproefd samen en ze vind het lekker, maar wel veel melk en die mening hebben wij dus ook, daarom paste ik haar melk hoeveelheid aan en genieten maar.
Gezellig aan het kletsen geweest en om 12.00 uur kwam de dierenarts met haar assistent, tijd om naar ons gewonde reusje te kijken.
Ze heeft ze meteen nagekeken en de jaarlijkse enting gegeven, de ene is heel gezond en dus prima in orde de andere Snuffeltje heeft wat schaafwondjes op de poten en daarvoor hebben we nu zalf die er tenminste 1 keer dag op moet en het liefste 2 keer.
Maar dat viel dus erg mee, waar ik niet op gerekend had is dat ze een ernstige ontsteking heeft in haar oor, dus daarvoor moeten speciale druppels gegeven voor elke dag en minstens 2 weken lang.
We spreken af dat ik die morgen even ga ophalen en praten dan nog even over de cavia's de oude en nieuwe en nogmaals over Kuifje die zo vervelend kan doen omdat hij graag zijn zin heeft zelfs midden in de nacht.
Dan gaan ze weer op pad en gaan wij lunchen, Twil gaat op vakantie en laat vallen dat ze haar pc spellen in de bejeweled  stijl zal missen die tijd en ik zeg waarom je mag mijn Nintendo DS wel even meenemen hoor als afleiding en ik laat haar zien welke en de game.
Dan probeert ze het even en heeft grote lol en vind het erg leuk ook leen ik haar er braintraining bij en dolfijnen eiland en ik hoop dat ze veel speel plezier zal hebben ervan.
Zij heeft voor mij haar nieuwe pc games meegenomen zodat ik ze kan instaleren en ook kan spelen, tja we delen deze hobby wel ik vind het heerlijk om te doen lekker verslavend en altijd anders.
Daarna kijken we nog even naar de film Hidden beauty daarover schreef ik al eerder namelijk HIER op 4 april en ook Twil vond het een erg mooie film en zo kwamen we op het feit dat het het jaar van de bij is dit jaar en heb ik meteen maar een donatie gedaan.
Dan komt ons avond eten lekker Chinees en eten wij samen alvast, Johannes is laat en dat redden we niet ivm terug reis tijd.
Na het eten nog een heerlijk koffie en dan komt Johannes thuis dus ze zien elkaar nog even en om half 8 vertrekt Twil o weg naar huis en rond 23.00 uur krijg ik een sms dat ze weer veilig thuis is en een hele goede score heeft gemaakt met sudoku op de Nintendo DS onderweg, gaaf he?
Twil bedankt het was super gezellig en een hele fijne vakantie en we spreken elkaar snel weer.
Johannes eet en daarna kijken we nog wat tv en is het hoogste tijd om te gaan slapen, morgen drukke middag hopelijk schijnt de zon, want als het regent vind ik het niet fijn om overal en nergens heen te moeten.
Maar goed we zullen zien voor nu douchen en bed in, welterusten.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.