Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29mrt/121

Heerlijke zonnige dagen

Afgelopen dagen niet zoveel hier gelogd maar wel op het nieuwe log over de Dolce Gusto voornamelijk.
Ik geniet van het mooie weer zon doet goed en heb ik ook nodig lijkt, want gisteren belde de arts uit Rotterdam met mijn uitslagen van januari.
Ik heb veel te weinig vitamine D en die krijg je van eten en jawel de zon hé maar goed je moet tussen de  50-60 eenheden zitten en ik zit op 5 eenheden dat is ietsje minder.
De dexascan toont nog geen echte botontkalking aan maar in benen en onderrug zijn er wel aanwijzingen dat als we nu niets doen het er binnen korte tijd zal zijn en dus krijg ik medicatie met calcium en vitamine D erbij.
Zo gaan we dus het proces proberen te stoppen en af te remmen.
Verder was alles in orde en gaan we dus over een jaar weer en over 2 jaar doen we opnieuw een dexascan.
Verder heb ik met mijn moeder en Sjoerd, Johannes uiteraard veel koffie zitten testen en dat is heerlijk om te doen, het werkt super en snel.
IK doe mijn dagelijkse dingen zoals huisje, dieren, prijsvragen en het spelen op Facebook uiteraard.
Jip & Janneke doen het prima samen met Eva heel af en toe nog wel even de rangorde in de bak vaststellen, maar verder gaan ze ieder lekker hun gang en ze laten elkaar ook gewoon eten en drinken en delen  dus zit helemaal goed.
Ook de nieuwe vissen in de vijver doen het prima en het wachten is op de planten in de vijver dat ze aanslaan en opkomen, ik kan niet wachten tot de dotters volop gaan bloeien heb er nu al een paar.
Verder kot er van alles op in de tuin narcissen, hyacinten, paarse tulpen, krokussen en ik geniet daarvan.
We gaan binnen kort beginnen met kattenvoer van Purina One te testen en daarom moest ik een foto van de katten maken en laten ze nou net vandaag erg mooi zitten samen voor de open deur en wat ze zien geen idee ik denk wat musjes in de struiken.
Kuifje en Smockey

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. wat een prachtige foto van die twee! Wordt je al een beetje bruiner van al die koffie?
    heerlijk die zon, maar nu een beetje minder deze dagen, maar hij komt wel weer echt terug en dan kunnen we allemaal weer de broodnodige vit.D tanken. en lekker buiten zijn. sterkte groetjes tot later


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.