Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24mrt/120

Werken in de tuin

Vanmorgen lekker geslapen tot 10 uur en toen rustig de dag begonnen.
Het is wederom heerlijk de weer dus lekker de deur open en de dieren verzorgen.
Johannes moet nog even werken vandaag 10.00-14.30 uur.
Daarna gaan we naar de winkels, Intratuin was weer eens ramp het was niet eens echt druk bij de vijverafdeling en er waren twee werknemers maar  hulp krijgen om vissen te kopen kwam maar niet.
De planten hadden we al uitgezocht en na 45 minuten  en er weer iemand die net kwam aanlopen werd geholpen heb ik iets gezegd, maar volgens de medewerker wachtte deze dame al 15 minuten …..punt gemaakt zei ik en ik ben dus weggegaan en jammer maar volgende keer ga ik wel naar Dronten of Almere want ik wordt heir erg boos van.
Donderdagavond hebben we ook al 15 minuten er staan niesten en toen was er niemand geen klanten en geen medewerkers, blijkbaar vinden ze dit dus erg normaal bij Intratuin.
Goed naar huis en aan de slag met de vijver we hebben mooie planten gekocht vooral Dotters die zijn zo mooi met gele bloemen.
PICT0020
Zo zagen die eruit in onze oude vijver op de Kustrif, we hadden ze daar ook in grote hoeveelheden en nu dus weer een heleboel en ik hoop dat ze lekker snel groeien en volop zullen bloeien.
Verder een soort bamboe, bloeiende plantjes en irissen kortom veel planten en het zal er vast mooi uit gaan zien.
Het bloeit allemaal  op verschillende momenten tussen maart en september dus heel het jaar rond steeds anders.
Uiteraard ook een mooie waterlelie en die moest in het midden worden geplaatst op het diepste punt, leuk om te doen met touwtjes laten zakken en Smockey helpt wel even mee……..
24032012084 24032012087
24032012088 2403201208924032012090 24032012091
Kuifje kijkt na al ons werkt eens wat die er van vindt……..hij lijkt wel tevreden LOL.
Daarna heeft Johannes nog even de voortuin de stenen schoon gespoten met de hogedruk reiniger.
24032012093 24032012094
Dat ziet er ook weer veel beter uit, het was donkergroen en zwart en nu weer rood, alleen nu moeten we de voegen weer opnieuw met zand vullen dat is groot nadeel als je hoge druk gebruikt, maar goed het wordt wel mooi en netjes.
Johannes zat onder de spetters en ging douchen, daarna eten en wat tv en dan si de dag alweer om en gaan we zo maar weer naar bed.
Ik kreeg een 45 minuten na sluiting van Kiala punt de langverwachte mail dat ik het test pakket van de Dolce Gusto mocht ophalen, balen want nu kan het pas vanaf maandag en Johannes moet hem halen het is op zijn naam en ze sluiten elke dag om 18.00 uur en nu dus maar zien wanneer hij op tijd thuis is en het kan ophalen anders wordt het donderdagavond pas.
Hoe je het went of keert als je in Amsterdam werkt en hier woont ben je nooit op tijd voor dit soort dingen, helaas.
Vannacht pikken ze weer een uur in, wat mij betreft mogen ze dat afschaffen de zomer en wintertijd, maar ja de klok gaat weer een uur vooruit.
zomertijd

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.