Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23mrt/121

Bijna weekend eindelijk!

Gisteren was een vreemde dag, mijn vaders verjaardag en zonder hem.
Het was ook een dubbele dag want de post bracht de gewonnen ASUS Transformer Pad Prime met TranSleeve én een sterrendiner voor 2 personen! en daar ben ik zo blij mee, hij is heel erg mooi en werkt super snel.
ik ben dus bezig geweest die te instaleren en hem naar mijn privé wensen in te delen.
Het sterrendiner is een bongo cadeau echt leuk, we kunnen zelf kiezen wanneer en uit 45 restaurants met 1 of 2 Michelin sterren.
765551_250_250_FSImage_0_sterrenrestaurants_2012_BE
Vandaag is het vrijdag we stonden vroeg op en Sjoerd komt ook een uur eerder, doet hij altijd in zomertijd dan begint hij al om 8 uur en soms zelfs om 7 uur als dit beter uitkomt bij hem.
Johannes was al weer naar Amsterdam en Sjoerd maakte heerlijk alles schoon en zelfs was ik bezig met de was en opruimen van onze bureaus.
Ik deed verder de dagelijkse dingen het was weer heerlijk weer dus de kachel bleef uit en de deur heel de dag open.
Rommelde op internet, luisterde naar muziek en genoot van de zon in de voortuin.
Het is bijna weekend en dan is er tijd voor ons zelf eindelijk, want het is gewoon veel te druk bij het werk van Johannes.
Vandaag is San jarig gefeliciteerd en een hele fijne dag!
Ik wacht nog steeds op de mail dat ik het testpakket kan op halen van de Dolce Gusto, ik wordt een beetje ongeduldig ik zie elke keer die lekkere koffie in de keuken, maar kan er zonder dat apparaat niet veel mee.
Ik hoop dat we het morgen kunnen ophalen, maar je zal zien dat het pas volgende week wordt.
De boodschappen werden bezorgd en dus weer genoeg in huis.
Johannes was redelijk op tijd vertrokken van zijn werk, maar ja er si iets of iemand die niet wil dat hij een keer op tijd thuis is verdorrie drie grote ongelukken op de A6 en dus deed hij er weer bijna 3 uur over om van Amsterdam in Lelystad te komen.
We zaten dus wederom erg laat aan tafel en keken in de avond nog wat tv, Johannes had nog wat leeswerk van zijn werk en was daar zoet mee.
Nu is het weer tijd om te gaan douchen en te slapen, morgen weer een dag.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Gefeliciteerd met je mooie prijs. Lekker gaan eten samen met Jo en genieten van je mooie Pad. Het was een moeilijke dag, ik denk aan jullie en op die dagen extra veel. Er waren leveringsproblemen hoorde ik, sommige mensen hebben de Dolce Gusto al binnen zag ik op Facebook. Maar nog lang niet iedereen. Hoop dat het snel komt!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.