Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21mrt/120

Infuus@Home-dag

Vanmorgen vertrok Johannes al op even 6 uur en ik ben blijven liggen was mij te vroeg zeker op een infuus dag.
Rond 8 uur stond ik op en deed mijn dagelijkse dingen, de post bracht een doos krekels dus de beesten hebben weer eten.
Ik kreeg een hele lieve verassing van  Bianca (een forumlid) via de post, ik werd er stil van maar ben er super blij mee!
Half 2 was Jop er en begon het infuus en het verliep snel en soepel en ik heb naar de  film Riverworld gekeken, spannende film en hel apart verhaal maar wel boeiend.
MV5BNDI1MTg5MzQ2OV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzU2NjcyNA@@__V1__SY317_CR16,0,214,317_
De film was in twee delen elke 1,5 uur nou dat kan dus heel goed met een infuus van 4,5 uur.
We aten lekker Indisch/Chinees dit en mijn moeder kwam langs en wij waren toen nog net niet klaar en moeders nam koffie ne we kletsten even.
Klokslag 18.00 uur was het klaar en ging Jop weer weg en wij kletsten even en moeders gaf de Degoes koekjes, de konijnen water en eten , de katten een extraatje vlees en alle dieren blij.
Johannes stond stil en vast op de A6 en dit keer echt stil een uur lang, er was uiteraard een ongeluk gebeurt en er moest onderzoek gedaan worden en tja dan sta je stil.
Toen hij thuis kwam maakte ik de verse brandnetel soep klaar en die was erg lekker en warmde ik het  eten op ook voor moeders dus at Johannes gezellig met mijn moeder.
Na wat koffie en kletsen ging moeders weer naar huis, Moeke 2 heeft griep dus daar ging ze ngo even langs, Beterschap hoop dat je snel er vanaf zult zijn.
Wij namen nog wat drinken en toen hoogste tijd morgen weer vroeg dag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.