Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20mrt/120

De lente is astronomisch begonnen

Vandaag is het 20 maart en dan zijn er twee speciale dingen, de eerste is dat Kuifje vandaag 3 jaar is geworden!
04032012436
De tweede is eigenlijk speciaal van een lieve vriendin, San heeft vandaag haar schoondag, San gefeliciteerd en ik hoop dat het een mooie zonnige dag is bij jullie.
Johannes was uiteraard in Amsterdam vandaag en heeft het nog steeds erg druk.
Sjoerd kwam vandaag ook en bracht heerlijke verse brandnetelsoep mee voor ons, dat wordt smullen.
Ik heb de normale dingen gedaan en ik zit niet echt lekker in mijn vel, maar goed alles zal wel goed komen met de tijd.
Ik kreeg via mail te horen dat morgen mijn gewonnen ASUS Transformer Pad Prime met TranSleeve én een sterrendiner voor 2 personen! wordt verstuurd dus die komt donderdag aan en dat vind ik erg spannend.
Ik heb uiteraard gekeken naar alle ontwikkelingen in Den Haag  Hero Brinkman die uit de PVV is gestapt en nu een eenmanspartij is, de gevolgen en het debat erover gevolgd en dan vliegt de tijd echt om.
He tis nu erg vroeg maar morgen moet Johannes al om 6 uur gaan rijden en dus gaan we vandaag vroeg op bed.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.