Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11mrt/120

Muziek draaien zonder probleem

Vanmorgen stonden we rond 10 uur op en rustig begonnen, het was lekker weer de zon scheen.
De deur dus lekker open en de lentekriebels komen er dan echt dus Johannes ging verder met de vloer en maakte die vandaag helemaal af.
Ik deed de dieren en heb de badkamer gedaan, we hadden vochtvlekken dus met een of ander HG middel de boel ingespoten  laten intrekken, afspoelen en spierwitte voegen echt super gaaf zo wit!
Het stinkt wel een uur in de wind maar  raam open ventilator op hoogste stand en een heerlijke schone badkamer.
We hebben de zithoek veranderd zodat we de boxen beter konden neerzetten zodat echt geluid beter de woonkamer in komt, staat erg netjes zo.
Ik luisterde eigenlijk vaak naar de radio via mijn pc, maar nu hebben we super goede boxen en receiver  en een programma dat maakt het super makkelijk om nu vanaf welke plek dan ook de radio te bedienen.
Johannes heeft eerst al onze cd’s op de pc gezet, toen een programma geïnstalleerd op zijn mobiel en de Samsung Tab en nu kan ik heerlijk zappen door al onze cd’s nummers zoeken zonder dat ik steeds een cd in of uit het apparaat moet halen, ik kan blijven zitten en bedien hem van waar ik zit zoals nu bij de pc.
Zo kan ik ook omschakelen van cd naar radio en andere input in de receiver en ook het geluid bedien ik op die manier het is echt heerlijk soms die techniek.
Ik heb vandaag dus veel oude nummers van Guus Meeuwis gedraaid door simpel weg paar klikjes op de tab en dat terwijl ik normaal dan dien te wisselen tussen 8 cd's ik ben hier erg blij mee. 
Ik vind het wel jammer dat Guus tegenwoordig e voorkeur geeft aan stadion concerten, alhoewel ik het wel snap maar ik kan daar niet heen te druk en daar kan ik niet tegen, ik mis het en zeker als ik bedenk dat ik vroeger naar alle optredens ging van de try outs in Tilburg naar Heerhugowaard, Alkmaar, Bussum heel Nederland door.
Maar goed ik heb zijn muziek en daar gaat het om, maar ik blijf hopen dat hij toch een keer Lelystad Agora Theater aan zal doen.
In de middag kwamen moeders en meke2 spontaan langs, moeke2 met hand in verband door een ongelukje en op haar mooie nieuwe fiets, we dronken gezellig wat en kletsten lekker bij.
Net toen zij naar huis gingen en ik haar nieuwe fiets wilde bewonderen belde Lianno dus helaas de fiets alleen gezien door het raam toen ze weg fietste,m maar goed ze komt gelukkig vaker dus volgende keer.
Lianno was vrolijk maar had naar paar minuten al genoeg gekletst het was tijd voor de PS3 en tja daar kan ik niet tegen op hoor ha ha volgende week is hij weer hier een dag.
Wij rommelden nog even verder en deden de aquaria voorzien van deel vers water en filters schoonmaken en we hadden al zoiets van waar zijn die kreeften in beide bakken verstopt, nou  we hebben hem weer gevonden in de pomp.
Johannes heeft een handschoen aangedaan, want geloof me die scharen zijn scherp en heeft zo de beide dieren weer uit de pomp gevist, rare beesten die ene was ook al een keer uit de bak geklommen en liep in de keuken.
Hoe dan ook het blijft altijd spannend hoor, maar goed de bakken zijn weer super helder en netjes.
Daarna lekker eten gemaakt witlof met een tartaartje, ik eet geen aardappels omdat er teveel koolhydraten inzitten dus nemen we extra vlees en groente en dat bevalt me prima.
Ik eet tussen 2-3 ons groente en 1-2 ons vlees of vis en hoop daarmee mijn gewicht onder controle te krijgen.
We keken nog een film de Killer Mountain op SYFY en daarna is het tijd voor Nikita op Veronica, super spannend.
Nu de hoogste tijd om te gaan slapen, morgen weer een dag en dit was een heerlijk weekend en het weer deed goed mee ik kan niet wachten tot het buiten 20-25 graden wordt.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.