Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10mrt/121

Johannes kruipt door ons huis……..

Gisteren schreef ik over onze producten die we testen, een pakket is nu binnen dus komende week gaan we die uitdelen.
De rest was een rustige dag en uiteraard was Sjoerd er en in de avond heb ik heerlijk lang bijgepraat met een tante, die tante heb ik al jaren niet gezien en we vonden elkaar op Facebook, maar wel pas nadat een lid van mijn forum een hele goede vriendin van haar bleek te zijn.
Kortom lang verhaal kort makend we hebben heel lang gebeld met elkaar end at was erg leuk en gezellig.
Terwijl ik lekker aan de telefoon zat kroop Johannes rond in de keuken, hij heeft de vloer gereinigd met speciaal middel en toen een speciaal middel erop gesmeerd, nu is de vloer stukken mooier en als het goed is beschermd dat spul ook>
Het is wel veel werk, want de woonkamer, keuken en gang bij elkaar is toch wel zo’n 70 vierkante meter, dus Johannes kroop heerlijk rond.
Na het telefoon gesprek hebben we lekker de opname van de tv afgekeken en gingen dus veel te laat euh vroeg naar bed.
Vanmorgen stond ik rond 10 uur weer op en liet Johannes lekker tot 12 uur liggen, hij heeft veel drukte op zijn werk en dus maakte ik hem pas laat wakker met koffie.
Hij heeft topen wat boodschappen gedaan nieuwe spullen voor de vloer en is daarna doorgegaan met kruipen in de woonkamer en vervolgens de hal.
Hij doet het stukje voor stukje zodat we alle spullen steeds aan de kant kunnen zetten.
Kijk maart hier is hij met het stuk in de woonkamer bezig en het wordt erg mooi!
10032012062 1003201206310032012064 1003201206510032012066 10032012067
Verder vandaag de dieren verzorgd, de kikkerbak had een probleem het waterloop pompje was verstopt dat was weer hele klus om het goed aan de praat te krijgen, maar het is Johannes gelukt.
Het was lekker weer, de zon scheen en dus kachel uit en de tuindeur open, zo de katten lekker buiten en frisse lucht het huis in, de lente komt er aan en ik kan niet wachten tot die komt.
Vandaag werd in Friesland het eerste Kievietsei al gevonden super!
album_large_1143057foto geleend van het ad.nl
Eind van de middag kwam onze bezorg supermarkt langs en dus boodschappen weer binnen en opgeruimd, meteen lekker eten gemaakt.
We hebben lekker chicken tonight met kip/kerrie gegeten, zelf wat ananas toegevoegd en rijst, als toetje wat kwark/yoghurt met mango was weer erg smakelijk.
Na het eten lekker achter de pc gezeten en wat tv gekeken en dan is de avond weer om.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. zo te zien word jullie vloer weer een plaatje. veel plezier ervan.
    groetjes.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.