Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8mrt/122

Fysiotherapie en de koffiepiraat

Vanmorgen op tijd op Johannes vertrok naar Amsterdam en ik bleef achter en rommelde in huis, op de pc en deed de dieren.
Tegen de lunch moest ik voor het eerst naar de fysiotherapeut voor bekkenbodem therapie en  dat liep allemaal anders, eerst kreeg ik te horen dat ze op 1 april aanstaande vertrekt dus dan werkt ze in Zeewolde en na de intake kreeg ik te horen welke onderzoeken ze volgende week wilde doen, hier ga ik maar even niet verder op in want ik weet niet zo goed hoe ik dat moet toelichten hier.
Goed we maakte nieuwe afspraak en toen vertrok ik weer in de Canta op weg naar de AH omdat daar een postkantoor in zit en toen naar huis.
Goed ik was dus wel van slag merkte ik door het gesprek maar ok ik heb thuis nog van alles gedaan en toen kwam de post met de door mij bestelde koffie,  ik had een adres op internet gevonden en daar heb ik dus nu besteld, nu moet ik eerst de laatste oude bonen opmaken en dan gaan we de nieuw proeven.
Knweeeeeeeeeipsel (klik op afbeelding voor de site)
Hier verkopen ze koffiebonen, pads, Nespresso en cups voor Dolce Gusto en ze zijn zeer zeker goedkoper dan in de winkel of elders op internet en ik als koffieverslaafde zoek altijd naar de best betaalbare en smaakvolle koffie.
Koffie moet wel van goede kwaliteit zijn anders hoe fik het niet, maar het is wel leuk als het dan betaalbaar kan en dat kan dus hier, ik kreeg een heerlijke doos  met chocolade cakes soort negerzoenen cadeau.
Ik heb nu 5 keer een kilo besteld allemaal onbekende voor mij en ik begin met de pittigste (eerste foto) dus nu snel veel koffie drinken er zit nog zon 150 gram bonen in dus vrees dat ik morgen pas aan deze kan beginnen.
carambariccocaf_club_espresso_classico_koffiebonen_1 caf_club_schweizer_sch_mli_koffiebonen de_roccis_espresso_oro_koffiebonen
Ik won op Twitter via just-eat gratis maaltijd en dus hoefde ik niet te koken en bestelde we lekker pasta gerechten en aten toen Johannes thuis kwam.
In de avond met Johannes gepraat over de fysio en dat heb ik ook met twee vriendinnen gedaan en ik heb besloten dat ik morgen maar eens met Rotterdam ga bellen om te overleggen.
Bij de post zat de nieuwe gids en die van ons is voor twee weken dus lekker zitten kijken wat er allemaal op de buis komt en wat zie ik dan……..YAHOOO vanaf donderdag 22 maart komt Castle en The Mentalist terug bij SBS6, ik ben helemaal blij en tel af….
Goed samen nog wat tv gekeken en toen nog even achter de pc en nu gaan we douchen en naar bed.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Ziet er zo leuk uit!
    Alle piraten hopen dat je de bonen lekker vind!

    GR
    Koffie Piraat

  2. Lekker Moon geniet van de koffiebonen. Heerlijk dat je een gratis maaltijd won. Ik tel ook af tot de Mentalist weer begint, wij kijken daar ook graag naar.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.