Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6mrt/120

Ik heb zonnestralen nodig denk ik, Lenteweer!

Vanmorgen kwam Sjoerd extra vroeg dat kwam hem even beter uit en voor ons geen probleem.
Johannes werkte thuis en ik was heel de dag moe, echt zwaar moe en dat na een nacht van 10 uur slapen.
Vandaag doe ik dus helemaal niets bijzonders, ik rommel op de pc speel wat op Facebook maar ook daar ben ik te moe voor, Facebook is nu over bij ons naar nieuwe tijdlijn en ach het valt wel mee is anders maar niet ingewikkeld of zo.
Ik ben gezellig op twitter aan het lezen en heb een nieuw adres gevonden voor zeer betaalbare koffiebonen en dus wat smaken besteld en nu afwachten of ik het echt lekker vind.
Verder hebben we lekkage gehad in de kikkerbak, een van de slangen is spontaan gesprongen en dus waterballet, erge van alles is dat onze mooie eettafel nu dus overleden is, zolang de bak erop staat zie je er weinig van maar het is fineer en dat kan niet tegen water.
De kikkerbak is loodzwaar dus die zet je ook niet even opzij en kortom nu zien we op de tafel dus plekken waar de fineer stuk is en loslaat, balen maar niets aan te doen helaas.
Hopen dat het witte nog weg te werken is met speciale  olie en zolang de kikkers er staan niets aan de hand maar als die ooit daar weg gaan zullen we andere tafel moeten kopen.
Je weet dat als je dit soort dieren hebt er risico’s zijn, maar dit sproeisysteem is net 3 maanden oud en dat er dan al een rubberen slang knapt tja daar was ik niet op voorbereid helaas.
Nu maar weer met de hand sproeien dat is dan veel veiliger blijkbaar.
In de avond belt mijn moeder nog even en we kletsen aan de telefoon.
Nu ben ik inmiddels al onder de douche geweest en het is 9 uur en ik ga naar mijn bed ben echt kapot en doodmoe, dus een lange nacht zal wel fijn zijn.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.