Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3mrt/120

Uitslapen geblazen

Zo vanmorgen, laat ik zeggen tegen de middag ging de telefoon het was 11.30 uur en het was Lianno en die belde ons uit bed.
We waren moe en dus rustig weekend en lekker lang op bed blijven liggen.
Lianno moest erom lachen en we kletsten gezellig een kwartiertje vol over van alles en nog wat en de tijd is dan zo om.
We namen weer afscheid en zien elkaar morgen dus dat valt  wel weer mee dit keer.
We hebben daarna lekker ontbijt genomen en toen was het lekker weer, eindelijk kon de tuindeur weer open staan heerlijk.
Johannes mestte het konijnenhok uit, dat is dan een volle grote container ha ha en een heel fris en schoon hok voor de nijntjes.
Ik rommelde in huis en deed daar de dieren begon vast met onze belastingaangifte, rampzalig alles is vernieuwd op de site en uiteindelijk vond ik de download voor  de voor ingevulde aangifte en daarin klopte de info niet helemaal dus kon ik alsnog alles zelf doen.
Gelukkig hielp Johannes me mee, want een eigen huis  heb ik nooit eerder gehad en daarvoor moet je best wel wat invullen en het is gelukt.
Volgens mij is de zin van de belasting eerder makkelijker kunnen we het niet maken en leuker ook niet, maar goed het is weer achter de rug voor dit jaar.
Toen wat op de pc gerommeld en lekker smulpannetje gemaakt van Maggi , o lekker  draadjesvlees het was echt smullen geblazen.
We keken een super goede film 2012 Ice Age (2011), echt een super spannende film, het gaat over een gletsjer die New York, Boston bedreigd nou ja je moet er maar naar kijken was echt heftige film.
 MV5BNDc2ODg2NDM4NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjcyOTIwNQ@@__V1__SY317_CR6,0,214,317_
Verder gekeken naar Nederland 1 Nick %& Simon is wel gezellig om naar te kijken.
De avond gaat dan snel en wij gaan douchen en op tijd slapen morgen komt Lianno dus daar hebben we echt wel zin in!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.