Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1mrt/121

Supergoed begin met winnen in maart.

Vanmorgen  stond Johannes op tijd op en werkte thuis, ik was beroerd en ben blijven liggen en wel tot 12 uur.
Geen idee wat er mis is maar ik voel me niet zo geweldig, maar ja heel de dag op bed is ook niet fijn voor mijn lijf dus eruit.
Koffie genomen en toen begonnen met prijsvragen, ik heb een dip zoals ik gisteren al schreef maar  goed die is nu na eht lezen van de mail wel weg!
Ik opende mijn mail en zag het volgende mailtje:
Knipsel
Goed ik las het en las het nog een keer en nog eens en toen viel het kwartje, ik heb een geweldig prijs gewonnen en ben zo blij.
Een ASUS Transformer Pad Prime met TranSleeve én een sterrendiner voor 2 personen!
Asus-Eee-Pad-Transformer-Prime-Farben-Amethyst-Gray-Champagne-Gold

eel l
 Asus-Eee-Pad-Transformer-Prime
De pad is er in 2 kleuren geen idee welke ik krijg, maar beide zijn prima, klik HIER voor meer info en mooie filmpjes over de ASUS EEE PRIME.
Daarnaast krijg ik ook een TranSleeve, een beschermhoes dus en een heerlijk sterrendiner voor twee personen, het is echt een super prijzenpakket!
Ik helemaal blij en ik kan niet wachten tot ik hem heb, deze keer won ik hem echt helemaal zelf en de Samsung Tab die ik heb omdat Lianno die voor mij won ook op Facebook gaat naar Johannes, past mooi bij zijn mobiel Samsung Galaxy II.
Knipsel_thumb
Het is niet te geloven dat ik dus nu zo´n mooi apparaat win en ik heb me vreugde geuit op Facebook, Twitter, gewoon in mijn huis en  nu hier en ik kan het nog steeds niet geloven, ben zo blij ermee!
Ik ben heel benieuwd wat het sterrendiner inhoud en waar dat zal zijn, maar dat zal ongetwijfeld goed smaken en gezellig worden.
Eenmaal bekomen ben ik wat gaan eten en mijn dagelijkse dingen doen in zeer langzaam tempo en hoppa daar kwam een nieuwe mail weer rijzen!
Dit keer 4 kaarten voor dierentuin Artis en een dvd box naar keuze van een serie beide prijzen bij de bankgiroloterij.
Zo deze maand kan dus al niet meer stuk qua prijzen winnen en ik ben heel blij, wel grappig dat ik gisteren zei dat ik weer een dipje had en kijk dipje is weg en ik zit ergens boven op een wolkje en er is een lach op mijn gezicht die niet weg wil.
Niettemin ben ik lichamelijk nog niet in orde en ook Johannes was erg moe en heeft natuurlijk ook erg drukke dagen gehad dus die ging vanmiddag op bed liggen en slaap inhalen.
Ik ben toen de dieren gaan verzorgen en heb een lekkere pot macaroni gemaakt.
Samen gegeten en wat tv gekeken en natuurlijk praten we steeds weer over de mooie prijs.
Ik las dat Prins Johan Friso weer in London is, in zijn woonplaats in een ziekenhuis en ik hoop dat hij toch nog zal gaan ontwaken.
Zo als je zo lang al sik vandaag op bed ligt is de dag ook zo om, dus nu douchen en bedje in.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. gefeliciteerd met je hele mooie prijs. veel plezier en geluk ermee.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.