Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29feb/121

De extra dag in het jaar 2012

Het is weer zover, het is weer een schrikkeljaar en dus hebben we deze dag zo maar cadeau gekregen.
Schrikkeljaar
De discussies over wat deze extra dag ons wel niet kost aan eten, stroom, water, niet betaalde werkuren pfff erg vermoeiend, laat men is positief zijn en zeggen bedankt we hebben een hele dag cadeau gekregen!
Goed normaal werkt Johannes op woensdag altijd thuis en nu een keer niet hij gin naar Amsterdam, daarna naar Den Haag en weer via Amsterdam naar huis.
Ik rommelde zoals altijd maar was niet echt in orde, ik heb oorpijn en een watje in mijn oor gedaan het geluid irriteert me en er is hier altijd geluid door bv dieren, het vervormd en is niet fijn.
Ria  mijn lieve oude buuf van de Kustrif belde en we hebben een afspraak gemaakt, gezellig heb er al zin in!
San belde en we hebben hele lang heel gezellig zitten praten, dat was weer erg fijn!
Nog wat aan prijsvragen gedaan, twitter en facebook want ja ik zou wel weer een leuke verassing willen, mooie prijs of zo maar goed ik klaag niet hoor ben super tevreden maar het is altijd leuk om iets onverwachts te winnen.
Ik heb een dipje in prijsvragen en dan is een prijs winnen weer de manier om er weer helemaal in te komen en ik weet zeker dat dat wel weer gebeurt binnenkort.
In de middag werkt ik weer beroerder ik kreeg weer koorts en ben op bed gaan liggen en werd wakker omdat Johannes thuis kwam, weg middag verder, maar goed de oorpijn is nu wel stukken minder.
We hebben wat gegeten en zitten kletsen en tv gekeken en nu is het de hoogste tijd om te gaan slapen, ben nog moe en niet lekker.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Tja het dipje is weer opgelost, je zou vaker zoiets moeten schrijven de volgend dag meteen raak 🙂 Ik wens je beterschap en sterkte, niet fijn dat je je niet lekker voelt, Groetjes aan Jo en Knuffels


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.