Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27feb/121

Maandag

Vandaag een dag van dingen regelen en veel bellen, praten en nog eens praten.
Johannes was al op tijd naar Amsterdam die heeft het druk op zijn werk.
Ik rommelde wat in huis en deed mijn eigen dingen, ik ben nog steeds wat verkouden en het blijft steeds maar een beetje hangen en dat vind ik niet echt fijn.
Ben verder gegaan met opruimen Twitter en dat is nu wel klaar geloof ik ook de nieuwsbrieven komen steeds minder nog binnen en dat is lekker rustig.
Ik luister veel radio 8 FM op de pc, dat is een Brabantse zender, gezellig en heerlijke muziek met leuke Dj's.
Uiteraard bezig geweest in het prijsvragen-freaks forum en ook op facebook.
Kuifje  zeurt veel momenteel hij wil dan denk ik naar buiten en dan weer naar binnen maar nu wil hij dat dus ook midden in de nacht en tja daar trap ik dus niet in, maar ja hij maakt je wel wakker.
Daar wordt ik erg geïrriteerd van hij krijst dan echt gewoon stomweg een uur door of je nou wel of niet reageert, goed kan hem zeggen stil te zijn maar daar heeft hij geen boodschap aan.
Ben dus op internet gaan zoeken naar oplossingen en tips dat is lachen een zegt zorg dat je kat overdag leeft, speelt en druk is dan slapen ze in de nacht net als de mens, maar ja een kat is ook deels nachtdier en hoe doe je dat nou, simpel staat er dan gewoon als de kat gaat slapen maak je hem wakker en gaat met hem spelen…….wat een advies dat doen we dus niet hoor.
Het zal wel minder worden in de zomer dan is de deur heel de tijd open en kan hij naar buiten wanneer hij wil, misschien maar eens denken aan kattenluikje.
Kuifje is gewoon graag buiten maar ook graag bij zijn baasjes, vreemde moet hij niet echt, maar de dierenarts heeft hem onderzocht en er is gelukkig geen medische reden om zo raar gedrag te vertonen dus zal het wel overgaan.
Johannes was laat, maar ik heb wel op hem gewacht met eten, samen gegeten en toen even een avondje voor de buis en weer op tijd naar bed.

IMG_0093

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Als hij de tuin niet uit kan komen is een luikje misschien wel de oplossing, onze Speedy gaat snachts ook in en uit en als hij niet buiten kan is het ook kabaal, ben blij met het luikje maar Kuifje is natuurlijk wel een raskat die moet niet weg kunnen komen


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.