Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23feb/120

Op bezoek bij moeders

Vanmorgen op tijd op en Johannes begon met thuiswerken, want we moesten om 10 uur bij de gemeente komen om te praten over mijn aanvraag van een andere rolstoel.
Het gesprek duurde klein uur en de uitkomst is dat ze mijn verzoek als advies doorstuurt en nu afwachten wanneer de leverancier contact opneemt en wat het werkelijk wordt, ik hoop op de Tornado Rolstoel die ken ik en ik weet dat ik er mee overweg kan en dat die goed is voor mij, maar goed we gaan het wel zien.
Toen weer snel naar huis koffie en Johannes vertrok toen naar Amsterdam en ik vertrok met de Canta naar mijn moeder, die is jarig dus even gezellig op de koffie.
lekker aan de maanzaadtaart en gelukkig was ons cadeau er nu wel een mooie stoomkoker en ze is er heel erg blij mee.
Na een tijdje kwam er ook een goede vriendin van moeders en dus met zijn drietjes zitten kletsen en om 15.00 uur ben ik weer naar huis gereden, moe en voldaan het was erg gezellig.
Thuis even rust genomen zo’n gesprek vreet toch weer veel energie en meer dan me lief is, nieuws  gelezen over Johan Friso en ik hoop dat er snel duidelijkheid zal komen voor zijn familie en vrienden en alle andere betrokkenen.
Ik las ergens dat ze gaan onderzoeken of zijn vriend verantwoordelijk kan worden gesteld, pfff zal er wel bij horen maar die arme jongen, ze kennen elkaar al een heel elven en dan maak je dit mee en krijg je nog een officieel onderzoek erbij ook alsof dit al niet erg genoeg is.
Maar goed er zal toch wel snel duidelijkheid komen en ik blijf hopen op positieve berichten en een goede afloop.
Nog even in huis gerommeld, op de pc gerommeld en toen eten gemaakt, we aten laat want Johannes was laat en ik vind laat eten minder erg dan alleen eten.
Na het eten nog wat gerommeld en tv gekeken, de katten manden klaar gezet morgen gaan we voor de jaarlijkse controle naar de dierenarts met de kanjers, enten en checken.
Na nog wat spelen op Facebook gaan we nu lekker douchen en  slapen.

Tot slot een hele mooie foto van Johan Friso en zijn gezin, hoop dat er nog vele zullen volgen……..
indelucht kaars

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.