Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21feb/121

Drukke dag en rondje Lelystad

Vanmorgen stonden we op tijd op, Johannes vertrok naar Amsterdam en Sjoerd kwam gezellig de boel doen.
Sjoerd kwam in 2006 voor het eerst als tuinman langs, werd toen mijn huishoudelijke hulp en dat is hij nog steeds, maar hij is meer een goede huisvriend van ons na al die jaren en we zijn erg blij dat hij er weer is.
Ik krijg vaak verse soepen van Dien, Sjoerd zijn vrouw en dit keer had ik voor hun verse linzensoep is weer eens anders en hij was er erg blij mee.
Toen hij klaar was ging hij weg en moest ik even wat dingen regelen over de telefoon, onder andere gesprekje met voogd Lianno en we zijn erg blij want Lianno mag vanaf nu weer mee naar ons huis, dus volgend bezoek vindt bij ons thuis plaats.
Kan hij rustig op zijn kamer spelen,  spelletjes doen op de diverse spelconsoles die ik heb kortom lijkt ons super.
Helemaal  omdat hij dan de konijnen weer kan zien, zijn cavia kan knuffelen en de kikkers bewonderen die kent hij enkel nog van foto’;s.
De kikkers kreeg Johannes van Lianno en mij voor zijn verjaardag maar ja het liep toen allemaal plots even heel anders, dat is leven.
In ieder geval zijn wij  heel erg blij met deze nieuwe ontwikkeling.
Na de lunch ben ik rijden in de Canta eerst naar de pinautomaat daarna naar de AH en toen door naar Ria en Herris mijn oude buurtjes.
Lekker aan de koffie en een klusje voor ze doen en tegen 15.00 uur vertrok ik naar de apotheek en huisarts, rampzalig daar parkeren dus moest een heel eind lopen pfff, tja ik ha dop de stoep kunnen parkeren maar dan blokkeer de toegang ook voor rolstielen en kinderwagens dus dan doe ik dat dus echt niet en loop ik wel.
Keikapot was ik dus pas tegen 17.000 uur thuis en plofte ik inmijn stoel, de pakketpost kwam en bracht mijn moeders cadeau jippie dus die breng ik haar donderdag even, dan is ze echt jarig.
Johannes kwam thuis dus eten en samen keken we naar ATWT nog maar 1 aflevering hierna……..snik snik
Verder ngo wat gerommeld en zitten praten en toen hoogste tijd om te gaan slapen, was een goede dag verder en veel gedaan.
Geen nieuws verder over Johan Friso dus hopen dat morgen beter gaat………..ik heb erg te doen met zijn familie en vrienden vooral de kinderen pffff laten we hopen op snel duidelijkheid voor hun.
Ik kijk uit naar de lente en met een dag als deze  10 graden en wat zon  gaan we de goede kant op heerlijk!

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. hoy moon en johannes,
    fijn dat lianno weer met jullie meemag naar jullie huis. wat zal hij opkijken van de dieren. gefeliciteerd.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.