Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20feb/120

Lekker het is weer maandag

Zo op tijd op en Johannes bleef thuis werken, gezellig ondanks dat hij het extreem druk heeft.
Ik rommelde in huis, deed de dieren speelde als een verslaafde de Sims en Castleville op facebook, hopte even over Twitter, baande me een weg door en over ons prijsvragen-freaks forum.
Ondertussen schreef ik even een brief op de pc en belde ik met wat instanties.
San belde dat was een heerlijk en gezellig moment.
De dag ging snel om en ik keek wat tv genoot van ATWT en tel nu echt af hierna nog 2 afleveringen en dan stilte en rouwproces.
Ik volg uiteraard de nieuwsberichten over Johan Friso en blijf me maar ergeren aan hoe men reageert op de koninklijke familie en het gebeuren dat Willem-Alexander reageerde naar de media heeft u dan echt geen respect? vind ik zeer correct en erg netjes en die journalist die tot 3 keer aan toe nee antwoorde moet ander werk zoeken bv stallen uitmesten of zo!
Naast dat de koninklijke familie een voorbeeldfunctie heeft is het in mijn ogen ook een gewoon gezin met zijn eigen huisje en kruisje.
Zou het erg waarderen als men dat eens in hun achterhoofd houdt als men weer verslag doet, onze koningin is nu op de eerste plaats een moeder die machteloos toe moet kijken hoe haar veel te jonge zoon vecht voor zijn leven!
Johan Friso is nu even niet de prins maar de echtgenoot van Mabel en vader van twee kleine lieve meiden en die vecht om naar hun terug te keren en ik verwacht zeker van een NOS dat men daar meer respect voor gaat tonen!
Verder even geen nieuws voor deze dag…………keelpijn en verkoudheid zijn er weer of nog steeds en daar wordt ik nu wel beetje moe van, maar ja het gaat wel weer over.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.