Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19feb/121

We hebben een DART KANJER in de familie!!!!!

Gisteren lag ik pas om half 2 op bed, maar ondanks dat was ik om half 8 al klaar wakker.
Toen ik naar de wc ging werd ik al heel lief begroet door Ilja en we kleden ons allen aan, ontbijtje erin.
Na het ontbijt wilde Ilja natuurlijk nog even op de Nintendo 3D spelen end at mocht en wij de volwassenen speelden onze Facebook spellen.
Om half 10 klaar maken voor vertrek en we hebben toen Nienke en Ilja afgezet bij moeders en wij reden door naar Hoenderloo en haalden Lianno op.
Lianno was vrolijk en heeft met een darttoernooi op de groep de 2e plaats gehaald, knap he er zijn 10 kinderen dus we zijn heel trots en kijk hoe trots hij is!
20120219_120312 20120219_120317
Hij nam zijn beker en certificaat uiteraard mee om iedereen even te laten zien, onderweg naar Lelystad lekker zitten kletsen en hij speelde met de DS.
Moeders viert aanstaande donderdag haar 66 e verjaardag en wij hebben dat nu alvast gevierd.
We hebben voor haar een mooie Philips stoomkoker gekocht, maar de levering duurde iets langer helaas.
Niet getreurd ze kreeg dus een mooie foto en de handleiding die ik heb geprint, nu kan ze alvast lezen hoe ze er mee om dient te gaan en we hopen dat hij er dinsdag is.
9000000011782007
We kwamen tegen 12 uur bij moeders aan waar tante Miek, tante Wil Nienke en Ilja  uiteraard al waren en later kwamen tante Loes en Petra ook nog en het was super gezellig.
We kregen lekkere taart, heerlijke lunch en allerlei lekkere snacks, kortom we kwamen niets tekort.
Het was heerlijk zonnig en we stonden dus een paar keer heerlijk uit de wind in de zon op moeders der balkon te roken.
Om een uur of drie gingen tante Miek, Nienke en Ilja naar huis en wij volgden niet veel later.
Onderweg naar Hoenderloo een heel gesprek met Lianno gehad, dat was goed en ook gezellig en hij gaf mij zijn certificaat om in zijn kamer op te hangen end at gaan we dus ook doen voor hem.
Lianno speelde met Johannes even met de lego en ik had een gesprek met de leiding en daarna vertrokken wij naar huis en gingen zij daar pannenkoeken bakken.
Wij waren dus om 18.45 uur thuis en bestelde toch maar wat ongezond eten, ik heb de heerlijke linzensoep van Nienke in 4 bakken gedaan en die staan in de vriezer en voor morgen heb ik een kop als lunch, heerlijk die soep!
We rommelde nog wat op internet en speelden onze spellen, deed mijn mail, kletsten nog na en belde nog even met moeders.
Ik heb ook nog een uurtje Mario 3D land gespeeld en het is best pittig want ik wil niet zo snel mogelijk door de levels heen, maar ik wil alle munten en zeker de 3 grote.
Nu is het alweer laat en de hoogste tijd om te gaan slapen, mijn verkoudheid is nu redelijk weer weg voor zolang het duurt maar zolang het duurt ben ik er wel even mooi erg blij mee wordt een heerlijk nachtje slapen.

schlumpfohne_200

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Leuke foto’s van trotse Lianno. Mooi kado voor je moeder, ik hoop dat het snel komt. Fijn je te spreken gisteren. Dikke knuffel X ps ik loop achter met lezen van je site, ik kom weer vaker kijken 😉


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.