Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13feb/120

Gladheid en dooi!

Vannacht had Kuifje kuren, pff soms snap ik die kat echt niet mauwen krijsen en geen reden te bedenken dus grote irritatie.
Goed we stonden op tijd op en Johannes besloot niet naar Amsterdam te gaan door dat er erg veel file was, grote ongelukken alleen al op de A6 meer dan 40!
Johannes bleef dus thuis door ijzel en gladheid en werkte lekker thuis.
Ik verzorgde de dieren, rommelde in huis en belde even met Nienke om wat leuke plannen te maken voor komend weekend en ik kijk er al naar uit.
Was uiteraard ook op Twitter en Facebook actief en in mijn prijsvragen-freaks forum, morgen bestaan we alweer 8 jaar!
Het dooit flink en de sneeuw verdwijnt nu snel, de vijver ontdooit dat wordt dus een waterboel buiten, want doordat de fontein deel eruit gooide wat bevroor hebben wijd e vijver bijgevuld en nu het smelt hebben we dus straks meer dan in de vijver past, lachen weer.
Ik maakte lekker eten en we aten bij de tv en ik keek naar ATWT na deze nog 6 afleveringen, zal echt wel wennen zijn na ruim 20 jaar.
Ik heb een aanpassing aan mijn rolstoel gevraag bij de Gemeente Lelystad, ik heb namelijk een hoog-laag sta op functie nodig nou ze hebben de aanvraag ontvangen en nodigen me uit voor een gesprek, dus 23 februari zal ik het wel merken, dan moet ik erheen op mijn moeders verjaardag.
Verder gegaan met mijn digitale opruiming, dat is niet zomaar gedaan, maar het gaat de goede kant op.
Nog wat tv gekeken samen en nu is het hoogste tijd om te gaan slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.