Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12feb/120

Weer sneeuw vandaag en nu ijzel levert code oranje op

Vanmorgen nou euh eigenlijk vanmiddag kwamen we van het bed, 12.30 uur en tja conclusie we hadden het dus nodig en het kan niets gemist dus lekker.
We namen een brunch en begonnen lekker rustig aan, maar daarna de dieren gedaan en samen de badkamer onder handen genomen en de huiskamer.
We hebben weer een film gekeken via de gemist pagina van Syfy, Infected, niet echt bijzonder goed maar wel echt entertainment.
MV5BMTMwMTIxMzUyOV5BMl5BanBnXkFtZTcwNTY3NTY1Mg@@__V1__SY317_
De dag is kort als je zo laat opstaat, maar goed we hebben nog lekker soep gegeten met brood en tv gekeken uiteraard naar Undercover in Nederland van Alberto Stegeman en tja is het bekende verhaal en het bestaat denk dat heel veel mensen dit ook wel wisten, maar zie het maar eens aan te pakken.
Ik had wel wat moeite om te luisteren naar al die zieke ideeën die hadden ze wel eruit mogen knippen van mij brrrr, blij dat deze man vastzit, helaas is er een gezegde dat luidt: “Er lopen meer gekken los dan er vastzitten”.
Niets is minder waar vrees ik.
Zo nu nog een kopje koffie en dan lekker douchen en slapen, morgen moet Johannes naar Amsterdam, mits het weer het toelaat op dit moment is het code oranje in Flevoland, Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht.
Vandaag viel er hier ook weer sneeuw en het bleef liggen ook, nu ijzelt het en het is dus verraderlijk glad buiten en ik hoorde net la dat er vele ongelukken gebeurt zijn in de  provincies, hoop dat iedereen nadenkt en voorzichtig doet, scheelt hoop slachtoffers en veel verdriet en ellende.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.