Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11feb/120

De grote digitale opruiming ben ik begonnen

Vandaag lekker uitgeslapen  met zijn tweetjes tot een uur of 10.
Beide toch niet helemaal in orde dus we gaan het rustig aan doen dit weekend.
In de ochtend maakt Johannes de ramen binneknat aan tuin kant  schoon, was hard nodig.
Ik verzorg de dieren en daarna samen een lunch eten.
We bellen even met Moeke 2 en tante Wil in verband met het geode bij KPN en kletsen meteen even gezellig bij.
In de middag zitten we samen achter de pc en vermaken ons dan wel, ik heb een beetje genoeg van alle berichten op Twitter en besluit een tweede account te activeren voor prijsvragen en de volgers in mijn eigen account terug te brengen van bijna 2500 naar een kleine 1150 mensen die ik nog volg.
Ik hoop het nu allemaal wat meer gescheiden te houden en nu ben ik dus twee personen op Twitter.
Ook mij Facebook pak ik even aan ik wil niet meer zien wat mijn “vrienden” allemaal leuk vinden dat scheelt heel veel meldingen, plus dat ik van buitenlandse mensen die ik als “vriend” heb in verband met spelletjes enkel nog maar de postings over de spelletjes wil zien, ook een hele klus maar goed.
Daarna ruim ik mijn gmail account op ik had daar zoveel oude mails staan, dus maar eens flink opruimen.
Bij al mijn mailadressen zeg ik heel veel nieuwsbrieven op en als ik dat een paar dagen vol hou dan zal ik niet meer zon 400 mails per dag ontvangen en dat lijkt me een goed plan.
Dan gaan we eten en kijken we een film Jabberwocky
MV5BMTM1Mzk4NTk3MF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDE5MTAyNw@@__V1__SY317_CR12,0,214,317_
Dit was wel een mooie film over een oer vogel die een dorp bedreigd en wordt uitgeschakeld en het eindigt dan natuurlijk heel vaag met een ei dat uitkomt en dan zeggen wij dus op naar deel 2.
Lekker gegeten en vervolgens nog een film gekeken we doen dit via gemist van de digitale zender Syfy deze zender heeft allemaal van dit soort films en daar houden wij wel van.
We keken nu naar Firefight uit 2003 dit is een film over een indianenstam die is uitgestorven, oliebaronnen willen olie uit de grond halen en krijgen te maken met een geest van een wolf en die wil het land beschermen.
Best wel weer een spannend film, morgen maar weer een filmpje kijken er staat er nu nog een, het verschilt per dag wat je kunt zien, maar dat maakt het ook weer leuk.
In de avond nog wat gerommeld voord e digitale opruiming en veel te laat ga ik nu naar mijn bedje, maar gelukkig kunnen we morgen weer uitslapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.