Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28jan/121

Game verslaafd en een gezellige avond met Yvonne

Vrijdag eindelijk weer bijna weekend, Johannes werkt vandaag lekker thuis.
In de ochtend rommel ik in huis, op de pc en doe wat ik altijd doe en uiteraard verzorg ik onze dieren.
In de middag is het zonnig en besluit ik in de Canta te gaan rijden even naar de apotheek wat spullen halen, dan  de AH en langs brievenbus en weer terug naar huis …zo dat is dan weer 13 km op de teller erbij.
Na de laatste beurt is de maximale snelheid toegestaan en dat houdt in dat de Canta nu niet maximaal 40 km per uur rijd maar de volle 45 km per uur en dat is toch wel verschil bij ons op de dreef mogen ze 50 of 70 km per uur.
In de avond lekker tv gekeken en een hele tijd aan de telefoon gehangen in goed gesprek en nu is bijna 3 uur en dus allang zaterdag dus hoogste tijd om te gaan slapen, want straks moet ik om half 9 uur weer op.

Het was precies half 9 toen ik opstond, nog wat slaperig maar ja vanaf 9 uur komt de pakket dienst en dus moesten we wel.
We doen samen dingen in huis, verzorgen de dieren, spelen onze spelletjes op Facebook en ik doe nog wat aan het forum.
Dan begint Johannes met het bijwerken van de software van ons forum, kost hem wat tijd maar uiteindelijk si alles bijgewerkt en het forum weer helemaal fris en fruitig voor de komende tijd.
De post komt jippie voor Johannes een nieuw bluetooth oortje en voor mezelf de Nintendo DSI 3D, ja ja ik zou het niet doen, had vele redenen en argumenten, maar heb het dan nu toch maar gedaan.
Knipsel

thumbnailCACFQJXQ 47185-the-legend-of-zelda-ocarina-of-time-3ds
Ik heb een pakket genomen met de DS3D en Marioland en los daarbij Mario Kart 7 en de belangrijkste The Legend Of Zelda : Ocarina Of Time 3D.
De laatste speel ik al jaren en dit is een nieuwe en die komt alleen op 3D en ik baal daar wel van maar ja nu kan ik volop spelen en genieten.
Ik heb hem eerst alten opladen en de handleiding doorgenomen, erg grappig zijn de speciale AR kaarten die kun je downloaden en er zitten er 6 bij, die maken je Nintendo echt tot leven.
augmentedcards
Klik op het plaatje met de 6 kaarten voor uitleg, want dan hoef ik het niet uit te leggen, maar het is echt heel apart en ik heb de schietoefening al gedaan, ga van de week eens kijken wat de Mariokaart kan en ook eens kijken welke je nog allemaal kan downloaden.
Kortom ik heb voorlopig wel weer wat te doen, ben verslaafd aan die games vooral Mario en nu heb ik ze dus echt allemaal en de 3D is echt heel apart en anders.
Na het spelen hebben we samen de Degoes hun kooien uitgemest en helemaal schoongemaakt, ze zijn nu weer druk met alle nieuwe speeltjes slopen en stuk knagen.
We hebben via UPC OnDemand de film The Green Lantern gekeken, supergaaf!
Dat was echt een hele gave film, mooie effecten en supergoed verhaal, een aanrader!
Samen wat soep met stokbrood gegeten en toen kwam Yvonne op de koffie, gezellig zitten kletsen en met een half oog naar Paul de Leeuw zitten kijken met zijn drietjes.
Yvonne ging einde van de avond weer naar huis na een gezellig avond en wij zijn nog wat gaan rommelen en nu duik ik mijn bed in.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Veel speelplezier 🙂


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.