Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25jan/121

Infuus en problemen met sites

Vanmorgen lekker tot half 10 blijven liggen, Johannes werkte thuis.
Ik deed de dieren, rommelde in huis en maakte de papierzooi van gisteren verder af, nu wachten op nog meer formulieren die met de post zullen komen van de week.
Ik ontdekte weer net als in Oktober dat de server besmet is met een malware, een stuk software die schadelijk is en Google wees me er via een mail op.
Er reizen botjes over internet die het heir en daar dumpen en zo de boel besmetten en er is weinig tegen te doen.
In de middag had ik infuus en het ging snel en goed we waren klaar met etenstijd en toen nog wel gezellig samen gegeten.
Johannes ging toen meteen aan de slag met de sites afbreken en de server schoonmaken, echt alles is nieuw nu en ook de wachtwoorden, databases, code al;les de hele avond zijn we samen bezig geweest om www.pijnackerhordijk.nl , www.lianno-angelo.nl en www.weblog.pijnackerhordijk.nl weer netjes en schoon online te zetten.
we balen er samen echt van dit is al de derde keer en he tis steeds weer feest, maar goed we weten wat we moeten doen en verder is het gewoon jammer dat dit soort shit bestaat.
Maar ja er zijn ook sites die er te laat of niet naar handelen en zo blijft de ellende ook steeds groter worden, er valt niets nuttig te winnen op onze sites, maar ja weet dat stomme botje  en zijn software veel.
Maar ja genoeg erover het si weer klaar en alles is fris en schoon weer online.
De avond zijn we daar mee zoet geweest en we hebben ondertussen wel even naar CSI gekeken en nu ga ik naar bed.

thumbnail

PS Hier is een site waar je online een actieve scan kan doen om te zien of je pc besmet is met het een of ander, veiliger internet begint bij een veilig pc!
knop1

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. hoy moon ohannes,
    ik heb de test uitgevoerd en ben helemaal schoon.
    bedankt voor de tip.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.