Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24jan/120

Dagje papier zaken regelen

Vandaag was Johannes al vroeg naar Amsterdam ik was blijven liggen tot 9 uur.
Ik moest vandaag van alles regelen, ik moet bv een aanpassing op de nieuwe rolstoel aanvragen dus papierwerk, de rolstoel kan niet omhoog of omlaag dus ik kom erin, maar ik kan er niet zelfstandig meer uit.|
Ik moest akkoordverklaringen regelen voor bekkenbodemtherapie en jippie voor fysiotherapie hoef ik niets te doen ik mag daar met mijn verzekering onbeperkt zonder eigen bijdrage gebruik van maken, dat scheelt weer.
Om een speciale stoel aan te vragen moet ik echter veel meer gaan doen , dus daar gaan we maar eens mee aan de slag van de week, soms wordt ik wel moe van al die vragen wat heeft u, hoe is dat, wat doet dat mijn hemel lees je dossier zou ik zeggen ben niet nieuw kom al jaren maar toch alles elke keer weer van voren af aan.
Je hele financiële heisa kopiëren en uitleggen terwijl men dat met je BSN nummer zo kan opvragen, maar ok blijkbaar is het een noodzaak.
In de middag nog wat op internet rond gedwaald en muziek zitten luisteren, ik was erg moe.
Vandaag kwam voor het eerst de pedicure, wow dat was een pijnlijke zaak ik had namelijk bij beide grote tenen een ingegroeide nagel, nou dat is verleden tijd nu alleen even gevoelige teen.
Na een uur was ze klaar en zagen mijn voeten er netjes uit, ze heeft een vliesje geplaatst zodat hij niet weer kan ingroeien.
Johannes kwam thuis eten en lekker voor de buis  gehangen en nu bedtijd.

naamloos

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.