Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22jan/120

Heerlijke dag met Lianno en Ilja is 8 jaar!

Na opstaan snel koffie en hups in de auto moeder ophalen en dan van Lelystad naar Hoenderloo (70km) Lianno ophalen en Lianno had er vandaag heel veel zin in.
Lianno was erg vrolijk en we gingen dan ook vrijwel direct weer verder naar Utrecht.(72km)
We reden direct naar KidzCity waar we hadden afgesproken met Nienke, want Ilja die vandaag 8 jaar is geworden vierde daar zijn kinderfeestje.
We waren er mooi op tijd en Lianno was meteen weg met de rest van de kinderen, half 1 tijd voor lunch patatje, drinken, ijsje en een speeltje erg leuk gedaan.
Terwijl de kids lekker druk bezig waren met spelen  zaten wij gezellig aan tafel met tante Miek (oma Ilja) , Lisa (zus Ilja) Nienke, moeders, Johannes en ik en dat was erg gezellig.
Rond half 2 werden de kinderen opgehaald en bleven we nog even om Lianno en Ilja samen te laten spelen en daarna is Lianno achter op de fiets met hun mee naar huis gegaan en wij met de auto er achter aan. (8km)
Thuis was Michel er ook natuurlijk en nog wat meer bezoek en kreeg Ilja zijn cadeautjes, Ilja pakte de eerste uit en daaruit kwam een hele mooie Blauwe Nintendo DSI XL en heel voorzichtig las Ilja wat er op de doos stond maar gelovend eed hij het nog niet en toen opeen s een schreeuw en een dolblije Ilja. 
Ilja wilde al heel lang een DS maar had dit dus niet verwacht en zijn rectie was zo mooi, hij kreeg daarna nog wat spelletjes, lego en vele mooie dingen en was op dat moment het gelukkigste jochtie in Utrecht als je hem zag!
Nienke gaf de kinderen een klein presentje als dank voor het komen een Magic Snake en ik herkende die direct van vroeger, een soort puzzel en in een mum van tijd had ik hond ervan gemakt en toen een bal.
Omdat ik het zo leuk vond kreeg ik er ook eentje van Nienke, echt super leuk die dingen en zie hieronder wat je er onder andere mee kan maken.
Je kunt allereli kleuren slangen kopen zoals je ziet ook met verschillende kleuren.
thumbnailCACJG46Z 
3123758

De kids vermaakte zich prima en al gauw was de middag om en moesten we helaas al weer weg.
We reden naar Hoenderloo en op de groep even gepraat over hoe het was en toen snel naar Lelystad.
Moeders was wat verkouden en dat werd in de loop van de dag alleen erger dus haar meteen thuis afgezet, normaal eten we samen maar dit was nu even beter voor haar.
We komen Moeke 2 tegen op de parkeerplaats en daarna naar huis, we aten samen een pizza en keken wat tv, rommelden op de pc en Dusty reed zijn dagelijkse rondje nog even.
Het was een heerlijke dag, ondanks dat het heel de dag regende en hard waaide, we reden zo’n 300 km en voor je het weet is het dan zoals nu tijd om te douchen en bedje in te gaan.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.