Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19jan/122

Trots op mezelf!

Na weer een waardeloze nacht ben ik maar opgestaan om 5 uur en Johannes kwam om 7 uur eruit.
Ik had toen al lekker zitten rommelen op de pc en ontbeten.
Om half 9 moesten we bij de tandarts zijn en ik was eerst dus 2 keer boren en tandsteen verwijderen en ja wel ik deed het zonder verdoving en heb hem niet een keer onderbroken tijdens het boren, hij kon gewoon doorgaan.
IK leek voor een keer een gewone patiënt bij de tandarts, ik ben trots op mezelf en tandarts, assistentes en Johannes zijn trots op me.
Ik weet niet waarom maar misschien omdat je ouder wordt maar het voelt erg goed en hopelijk lukt het de volgende keer ook om minder stress te hebben en het gewoon “even” te laten gebeuren.
De tandarts heeft altijd proefmonsters in de wachtkamer met tandpasta en nu ook mini flesjes mondwater en ik heb van alles weer meegenomen, 6 kleine tubes tandpasta allerlei merken en soorten, tandarts weet het en lacht er altijd om.
Nieuwe afspraak gemaakt toen Johannes ook klaar was en weer naar huis.
Johannes vertrok toen meteen naar Amsterdam aan het werk en kwam alsnog in de file, ongelofelijk maar goed.
IK verzorgde de dieren, deed prijsvragen en belde heel gezellig met Nienke.
Daarna ging ik mijn soap kijken en viel in slaap en tja dat zat er aan te komen na al die rare nachten en ik denk dat er missen wel iets te maken heeft gehad met de tandarts maar geen idee, normaal weet ik dat dan wel.
De middag was dus zo om en toen kwam moeders en daarna kwam ook Johannes en gezellig met zijn drietjes Chinees gegeten en natuurlijk heeft Dusty laten zien hoe hij zijn werk netjes doet terwijl wij met iets anders bezig zijn.
Ik kreeg een winmailtje en ben daar erg blij mee, ik heb een Sack’s Sjaal ter waarde van € 99,95 gewonnen bij www.glamour.nl
winnen-sack-s-sjaal-6576
Mooi he en ook won ik nog een heerlijk Rituals relaxpakket t.w.v. € 24,90 kortom prima dagje zou ik denken.
Mijn moeder ging weer naar huis het was al laat en het miezerde maar voordat ze goed en wel weg brak er storm los onweer, harde wind, heel veel regen en zelfs hagel en ze belde me om te laten weten dat ze weer thuis was drijfnat en koud, verkleumd het is best wel stukje fietsen en toen ze me belde maakte Loes heel lief wat warms te drinken en hield het buiten weer op, had echt pas een half uurtje later moeten gebeuren dan was ze net droog over gekomen, maar helaas.
Goed ik bestelde nog even de week boodschappen en nu is het bijna vrijdag en ik ga naar bed en ik hoop dat ik nu goed zal slapen want ik ben erg moe.

Reacties (2) Trackbacks (0)
 1. Hoi Moon

  ik slaap ook zo slecht net als jij tegen de morgen in slaap vallen.
  Nu ga ik Melatonine proberen is een natuur produkt
  Ik mag het van de cardioloog bij al de andere pillen gebruiken
  Is altijd het proberen waard toch
  Gr Anja

 2. Wat goed, ik ben ook trots op je! Prachtige sjaal ik weet zeker dat die kleur je erg mooi zal staan. Geniet ervan en ook gefeliciteerd met je Rituals pakket. Super, is je van harte gegund.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.