Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18jan/121

Twil naar huis en de robot krijgt een naam

Vanmorgen was ik als laatste wakker en tja halve nacht lekker wakker gelegen, maar gelukkig kwam Smockey lief bij me liggen voor wat kriebels.
Toen ik eindelijk in slaap viel was het alweer ochtend en dus kwam ik pas om half 10 van bed, Johannes was aan het werk en tante Wil was ook al op.
Een rustige en gezellig ochtend en na de lunch is tante Wil weer op de bus gestapt naar huis.
In de middag heb ik de robotstofzuiger nog even goed laten werken en ik ben er zo blij mee, heerlijk.
De post bracht een pakje en geloof het of niet dit was al het derde pakje waarvan de inhoud stuk was eerst een verwarmingselement, daarna een horloge en vandaag een usb stick en die was echt aan gruzelementen.
Ongelofelijk vraag me werkelijk af hoe men omgaat met andermans spullen, het was goed verpakt in een doosje en ook nog een bubbeltjes (beschermende) envelop en dan nog in vele stukjes. ik heb echt het idee dat men er boven op is gaan staan anders kan dit echt niet zo stuk zijn.
Gelukkig in alle drie de gevallen krijg ik nieuw geleverd door de verzender, maar het zou eigenlijk niet nodig hoeven zijn als men bij TNT, PostNL, DPD, GLS eens wat meer aandacht hadden voorde spullen.
Ben weer eens aan het spelen geweest met de Nintendo DSI en dat was leuk!
Ik liet wat vallen en hups afstandsbediening sturen en weg troep en tja kost me geen energie en is zo gedaan het bevalt me nu dus al perfect.
Ik kreeg vragen of ik al een naam had bedacht nou dat heb ik en het is geworden Dusty.
Goed in ieder geval zijn we beide erg blij met Dusty, Kuifje vind het nu wel prima en kijkt op veilige afstand, maar Smockey die wil er maar mee spelen die vindt het echt een leuk ding.
In de middag de dieren verzorgd, huisje verder gedaan en wat gerommeld op de pc.
Ben gaan douchen en had geen zin in koken dus  lekker eten besteld en erg ongezond ook een bakje Ben & Jerry ijs toe en dat was super lekker.
Na het eten lekker voor de tv gezeten en nu is de avond zo goed als om, morgen moet ik echt om 7 uur op want moet al om half 9 bij de tandarts zijn ik hoop dat ik nu wel snel inslaap, want eerlijk gezegd wordt ik er een beetje geïrriteerd door.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Leuke naam Dusty, ik moet gelijk aan ATWT denken. Jammer dat je pakjes stuk aan kwamen. Erg vervelend dat ze zo met spullen omgaan.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.