Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15jan/121

Heerlijke zonnig ijsje

Heerlijk uitgeslapen op deze zondag, het was fris vannacht brrr en we hadden geen plannen dus zijn lekker samen blijven liggen tot maar liefst half 12.
We hebben toen de dieren verzorgt, opgeruimd en toen op de pc spelen op Facebook en wat prijsvragen gedaan.
Moeders kwam langs en we dronken koffie, kletsten gezellig en toen kwam ik met het zeer lekkere maar ongezonde idee om de Vienetta samen op eten.
193010
Moeders kende de rode smaak niet en toen we vrijdag bij de AH waren was er weer zo’n aanbieding 2 halen 1 betalen dus gedaan, maar o dat is wel slecht voor mij ik ben verslaafd aan ijs.
Het is wel een echt heerlijk zondags gevoel zeker als de zon dan ook nog gaat schijnen, we hebben er met zijn drietjes van genoten en trots op mezelf heb maar beschaafde plak genomen.
Ik ben namelijk weer eens aan het kijken of er wat gewicht af wil en er is nu ongeveer 2,5 kilo af dus we gaan rustig door maar heel soms even zon smulmoment toe staan.
Daarna ging moeders naar huis en wij nog even aan de slag met de beesten en huisje.
We aten ook maar weer eens ongezond loempia en patat en dat smaakte ook erg lekker, is erg lang geleden maar ik heb weer eens de frituur aangezet, ik vind dat altijd erg stinken maar het valt hier wel erg mee nu.
Nog wat gerommeld en zitten praten en een douche genomen en nu gaan we zo lekker slapen, morgen is het weer maandag dus aan de slag en op tijd op.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. ik kende die rode wel erg lekker dat is waar.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.