Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13jan/120

Vrijdag de 13e

Vandaag stond ik redelijk op tijd op, Johannes werkte thuis en dat is altijd prettig.
Hij heeft twee vaste dagen die hij thuis werkt momenteel dat is de woensdag en vrijdag.
Ik verzorgde de dieren en rommelde wat in huis, deed mijn dagelijkse dingen op de pc en internet.
TWil belde en we maakte een afspraak voor volgende week dan komt ze weer gezellig een nachtje logeren.
Johannes en ik zijn even naar de AH gegaan voor boodschappen dat was al lang geleden want tegenwoordig doe ik het dus online via de Boni, maar sommige dingen wil ik toch het echte merk en dat is niet te krijgen bij de Boni.
Lekker eten gemaakt en wat soap zitten kijken op de tv.
Toen ging de telefoon Lianno, heerlijk een kwartier met hem zitten kletsen en toen hingen we weer op en nu tellen we af naar volgende week zondag dan is er weer een dag bezoek.
Vandaag is het vrijdag de dertiende maar ik heb nergens iets van gemerkt, gelukkig maar.
Op MSN zitten bij praten met mijn maatje Jan dat is lang geelden, jammer genoeg wonen we toch wel ver uit elkaar anders zou ik er zeer zeker regelmatig op de koffie gaan.
We hebben even live naar de rechtzaak van Joran van der Sloot gekeken en zo  hij is terrecht veroordeeld tot 30 jaar aftrek 2 jaar voor opbiechten en 1,5 jaar voorrarest daarnaast moet hij zon 50.000 euro betalen aan de familie.
Als alles meezit komt hij met eenderde vrij dat is dus over zon 10 jaar, maar zo niet en moet hij alles doen dan zit hij vast tot 10 juni 2038, dat is heel lang en zeer terrecht en ik hoop dat hij er iets van leeert.
Wel hoorde ik dat hij tv, internet en mobiel eheft op cel end e familie klaagde erover end us  een paar uur later las ik op internet dat hij naar zwaardere gevangenis is overgeplaatst, geen tv, mobiel of internet en ealleen op cel.
Ik vind de straf prima, heb alleen te doen mat zijn familie want die lijdt heir ook onder, voor hun sterkte!
De avond was zo om en heb nog even gebeld met Nienke in verband met de verjaardag van Ilja volgende week, het wordt een hele leuke dag voor de kleine man van haar die dan 8 jaar wordt.
Lianno heeft er veel zin in en wij zelf ook, dus komt helemaal goed.
Nu is het al heel laat en hoogste tijd om te gaan slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.