Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9jan/122

Blij met mijn tandarts!

Vannacht weer een rampnacht weinig slaap, veel pijn en heel misselijk dus wat ingenomen en toen viel ik uiteindelijk in slaap en gevolg is dat ik dan weer slaap tot 11.0 uur.
Goed Johannes was toen allang in Amsterdam voor zijn eerste werkdag na de drie weken vakantie.
Ik nam ontbijt en verzorgde de dieren, pleegde wat telefoontjes en kletste even bij met Yvonne.
Verder speelde ik nog even wat op Facebook en rommelde wat in het prijsvragen forum.
De post kwam en bracht de speciale luidsprekerkabel dus nu kunnen we de boxen gaan aansluiten.
Johannes werkte alleen de ochtend in Amsterdam in de middag moesten we naar de tandarts en ik  was niet eens nerveus dit keer, maar goed eerst de nieuwe prijzen eens bekeken en moet zeggen dat ik een goede tandarts heb en de prijzen zijn echt minimaal gestegen en zijn klanten hebben niets te klagen denk ik zo.
Ik maak me al helemaal niet druk ik heb een hele goede ziektekostenverzekering.
Na de controle nieuwe afspraak gemaakt heb een vulling die vernieuwd moet worden, er is van een andere eens tukje afgebroken en het eeuwige tandsteen moet ook weer gedaan worden.
We bespraken de behandeling en op mijn eigen verzoek gaan we het proberen zonder verdoving, ik vind die naalden en prikken niet fijn, maar boren ook niet dus we gaan het zien ben ook zo’n bangerd als het om de tandarts gaat.
Ik heb wel een hele aardige tandarts en al 30 jaar en dus nog even wat gekletst en toen weer naar huis.
Op weg naar huis even langs de Ah en toen nog even werken voor Johannes en ik maakte het eten.
Johannes sloot in de avond de boxen aan en wat een mooi geluid en ik moest even proberen maar bij het nummer 1492 van Vengelis op volume 65 stopte ik wat hard zeg ………..vermogen genoeg om echt de buren op de stoep te krijgen en dus snel weer normaal gezet, maar het klinkt geweldig!
Daarna lekker muziek geluisterd samen en wat tv gekeken en ik ben moe en nu ga ik dus douchen en mijn bed opzoeken.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. veel plezier met de boxen en geniet van het geluid dat het produceert.

  2. Dat jij nog eens zou zeggen dat je blij bent met je tandarts 😉 Veel plezier met de blu ray en de nieuwe boxen!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.