Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8jan/121

Dagje met moeders en Lianno weg!

Ik werd al erg vroeg wakker door mijn beademing, omdat ik warm ben en de omgeving minder maak ik in de slangen condens aan en die condens loopt terug in het neuskapje en dan is het net of je water binnen krijgt  end at krijg je ook enkel lijkt het vaak veel meer dan het werkelijk is, maar fijn is anders.
Goed ik raak er aan gewend maar bleef dus maar meteen op, het was 6.15 uur zachtjes weg Johannes kon dan lekker blijven slapen.
Lekker op de pc bezig gegaan en toen kwam Johannes ook , tijd voor koffie en ontbijt en toen hup in de auto en op weg naar moeders om samen Lianno te gaan ophalen.
Lianno was erg vrolijk en we dronken gezellig met de leiding een kop koffie en toen mocht hij zijn kamer laten zien, omdat ik geen trap kon lopen maakt Lianno boven leuke foto’s en hij heeft leuke  maar simpele kamer en dat is precies goed.
Lianno maakte leuke foto’s en ook van het uitzicht uit zijn raam.
20120108_111247 20120108_11133620120108_111431 20120108_111516
Daarna zijn we in de auto gestapt en naar Utrecht gereden op bezoek bij Nienke en Ilja, onderweg speelde Lianno met de Nintendo DSI en had het prima naar zijn zin, hij wilde dolgraag naar Ilja.
Eenmaal daar waren de heren direct naar boven en lekker spelen met elkaar, wij hebben zitten kletsen en Nienke had een heerlijke lunch met warme croissants met chocolade, kaas of naturel en daarnaast heerlijke stukken stokbrood met speciaal voor ons gehaald Amerikaan Filet en allerlei soorten beleg het was echt super heerlijk!
De tijd vliegt om en ze hebben het erg naar hun zin gehad en wij ook, doen we gauw nog eens en Nienke, Michel en Ilja bedankt voor de heerlijke lunch!
20120108_152502 20120108_152514
We reden weer terug en zieden weer gedag, tot over twee weken maar weer en wij reen door naar huis.
Ik maakte eten aardappels, verse snijbonen met slavink en Vineta ijs toe en dat maakte ons allen prima.
Na wat koffie bracht Johannes moeders veilig thuis en nu is het hoogste tijd om te gaan douchen en slapen.
De vakantie is helaas voorbij en morgen moet Johannes weer gewoon hard aan het werk in Amsterdam, wat zal dat weer vreemd zijn na 3 weken zeg!
Het is morgen maar halve dag omdat we in de middag naar de tandarts moeten dus dat scheelt weer.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Fijn dat jullie een leuke dag hadden met Lianno. Leuk om foto’s van zijn kamer te zien!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.