Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6jan/120

Laatste vakantiedag Johannes

Na een redelijke nacht kwam ik pas om 12 uur van mijn bed.
Ik had veel last en was zo moe dat ik moeilijk in slaap kon komen en in de ochtend  had ik echt geen vut om uit bed te gaan en dus bleef ik liggen en liet mijn lijf rusten.
Goed spierpijn si normaal na de testdag je hebt dan alle je spieren tot het maximale benut om te zien wat er nog in zit en dat is dan weliswaar een momentopname, maar ook iets dat je niet doet in dagelijks elven dan ben je spaarzaam met energie en kracht en verdeel je het netjes en gaat geen grenzen over zoals nu.
Mijn nek en stuitje tja das te danken aan de Dexa scan dame en daar baal ik stevig van, maar is niet anders zitten, liggen alles doet nu zeer.
Dus rustig aan begonnen en later wel wat gerommeld je moet ook doorgaan Johannes verzorgde en verschoonde alle reptielen en ik deed in mijn tempo de cavia verschonen.
Heb nog wat oude dozen klein gemaakt voor de papiercontainer die was nu weer leeg dus netjes opgeruimd.
Maakte heerlijk boerenkool met spek en rookworst en verder rustig gerommeld op de pc en prijsvragen zitten invullen.
Na het eten wat tv gekeken en toen heeft Johannes de audio boel in de woonkamer los gehaald en wat een snoeren heb je dan opeens zeg, maar goede de home cinema set verplaatst naar de slaapkamer en er si nu plaats voor een receiver (radio versterker) want de mooie nieuwe boxen die ik gewonnen heb zijn te goed voor mijn simpele setje en dus als ik ze wil gebruiken moest er eerst een goede radio komen en die is besteld.
We hebben besloten weer voor stereo te gaan en niet voor dolby surround 5.1 of zelfs 7.1, we hebben twee zeer goede boxen staan en die kunnen meer dan genoeg en supermooi stereo geluid bezorgen en dat s genoeg.
Dus was een hele klus voor Johannes om alle kabels weer los te halen en weg te werken erna, er staan namelijk ook nog wat spel consoles in de woonkamer.
Goed nu si het dus even kaal tot de receiver er si maar het wordt er mooi en netjes en dan kunnen we eens gaan kijken hoe de nieuwe boxen werkelijk klinken en volgens mij moet ik opletten want als ik het zo inschat kan ik straks heel wat “overlast” gaan geven, maar  goed gelukkig zet ik hem zelden echt hard, maar het zou wel kunnen nu LOL.
Dit was uiteindelijk kort dagje nu want ik ga nu douchen en naar bed, ben erg moe, maar was verder prima dag en helaas was dit ook de laatste vrije dag voor Johannes na dit weekend is het feest voorbij en moet hij weer hard aan de slag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.