Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17dec/110

Kerstsfeer in huis!

Vanmorgen eerst maar eens geslapen tot we wakker werden en dat was rond 11 uur, koffie en wakker worden.
De koerier was trouwens langs geweest geen idee wat die wilde bezorgen maar ja ik sliep nog dus moet nu tot maandag wachten, ben erg benieuwd.
Dieren verzorgd, huisje gedaan en toen even naar de winkel , pfff ik hou al niet van winkelen maar in deze tijd van het jaar vind ik dat nog 10 keer erger.
Mensen denken niet na het is hebben hebben en snel wegwezen en wie je onder de voet loopt, aan de kant duwt maakt niet uit als jij je spullen maar hebt, alsof er een ramp staat te gebeuren.
Bij de kassa  denk je dan rustig te kunnen afrekenen nou vergeet het maar mensen die weer naar buiten willen en er niet door kunnen en van jou verwachten dat je hemel en aarde samen brengt zodat zij weer snel weg kunnen, kortom rampzalig.
Wij hebben onze boodschappen en ook vlees voor kerst dus ik hoef nu niet meer naar de winkel, wel nog een dierenwinkel maar daar zal het normaal gaan hoop ik.
Thuis gekomen zijn we de kerstspullen uit de garage gaan halen, de boom opgezet en de twee kleine bomen ook de een is echt met slingers en ballen en de andere geeft door fiberglas mooie kleurtjes, de zingende pluche dieren werken weer.
Op de voordeur hangt een houtenkrans met Kerstman, het raam ernaast verlicht Merry Christmas en het grote raam heeft heel leuk verlichte ijspegels.
Kortom ons huisje is in kerstsfeer, leuk tafelkleedje op de tafel en wij zijn er klaar voor en het is erg gezellig.
Kerst 2011 Kerst 2011
Kerst 2011 Kerst 2011
De katten vinden het prima zolang de pluche beer niet zingt want daar is Kuifje heel bang voor, nu slapen ze lief in hun mandje aan de warme kachel.
Katten in mantje

Katten in mantje Katten in mantje
Als Johannes dan toch bezig is met mooie foto’s te maken hier een van onze lieve Degoes
Degoe Degoe
In de avond hebben we lekker naar de tv gekeken en wat op internet gerommeld, een heerlijke dag om Johannes zijn vakantie te beginnen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.