Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11dec/110

Weekend!

Zaterdag 10 december heerlijk samen uitgeslapen en rustig de dag begonnen.
Dieren uitgebreid verzorgd en toen in de middag op de koffie bij Yvonne, heel gezellig en meteen haar anti virus bijgewerkt.
Ze heeft de hele huiskamer veranderd en het is erg ruim en mooi geworden, is wel vreemd na al die jaren dat de indeling gelijk was, maar dit is erg leuk en knus.
Ze heeft haar hele huis al in kerstsfeer, erg gezellig en sfeervol.
We dronken lekker in de keuken koffie aan de eethoek, daar zit ik het beste op en daarna zijn we naar de Intratuin gegaan, lekker kerstsfeer proeven en wat boodschappen doen.
We moesten snoepjes en badderzand hebben voor de Degoes, meteen even bij de dieren gekeken en nee geen nieuwe meegenomen hoor.
Alle dieren maken het goed alleen Eva de bejaarde cavia vertoont wat trekjes die me niet bevallen, maar ja ze is al bijna 9 jaar dus we houden er wel rekening mee dat het zomaar over kan zijn.
Na dat naar huis eten maken, eten en lekker voor de buis.

Zondag 11 december om half 9 staan we op beginnen de dag zoals altijd en dan vertrekken we samen naar Hoenderloo, op bezoek bij Lianno.
We komen mooi op tijd en spreken even met de leiding en dan gaan we lekker op pad, op naar Wageningen daar wonen Inge, Hanneke en Ina (familie Johannes)
Inge heeft een heerlijke lunch voor ons vers gebakken croissants en broodjes met gekookt ei en we smullen er lekker van met zijn allen.
Lianno mag even op internet spelen en dan kleed hij zich om in zijn paardrijdkleren en gaan  we naar de stallen.
Het is erg koud buiten dus besluit ik in de auto te blijven en Johannes en Ina ook, Inge en Lianno nemen Mabel mee gaan een lekkere wandeling maken van bijna een uur.
Mabel is kreupel een scheurtje in een pees en mag dus wel lopen, maar niet worden bereden, maar Lianno geniet zichtbaar als hij haar laat wandelen aan de lijn.
11122011355
Ondertussen kletsen wij gezellig in de auto en rijd Hanneke op haar pony Shakira, een dochter van Mabel.
Daarna mag Lianno op Shakira rijden en dat vind hij echt geweldig lekker rondjes en ook in draf.
Vol trots kwam hij weer naar buiten en vertelde erover en toen was het helaas alweer tijd en gingen we weer op weg naar Hoenderloo.
Inge, Hanneke en Ina bedankt! Het was weer super en we komen gauw weer!
Op de groep dronken we gezellig een kop koffie en toen gingen we op weg naar huis, bestelde eten en en aten lekker bij de tv.
Volgende bezoek hebben op eerste kerstdag, dus kerst is vandaag over precies 2 weken….aftellen maar.
Nog wat gerommeld en nu is het hoogste tijd om te gaan slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.