Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4dec/110

Gezellig dag met Johannes zijn verjaardag

Vanmorgen stonden we al betijds op, Johannes is vandaag jarig.
We verzorgden de dieren en de bezorger kwam heerlijke verse vlaaien brengen.
Nienke en Ilja kwamen als eerste  en Ilja heeft zich heerlijk vermaakt met de Xbox en Kinect, terwijl wij gezellig zaten te kletsen.
Tante Miek was de volgende, daarna kwam tante Wil en het was erg gezellig, samen een broodje gegeten.
Yvonne kwam ook er ook gezellig bij en het was een leuke boel met zijn allen in eethoek, tja Ilja speelde in de zithoek op de Xbox dus die was bezet.
Ik vond het heerlijk om Ilja zo te zien spelen en genieten van de Xbox, net als Lianno altijd doet.
In de middag kwam Elis er ook bij en mijn moeder, samen zijn zij even naar moeders huis gegaan want Elis had 2 jonge algeneters meegenomen voor moeders, dus die hebben ze meteen in haar aquarium gedaan.
Tante Miek, Nienke en Ilja gingen in de middag weer naar huis tijd voor hun Sinterklaasfeest.
We aten lekker aan tafel patat met frikandel, kroket of kaassoufflé en het was erg gezellig, na het eten kwam Moeke 2 (tante Loes) er ook bij en was het tot 23.00 uur een hele gezellig boel in huis.
Johannes is heel erg verwend met borrels Berenburg, knalrode hyacinten, vlees eten plantje, plantje voor de kikkerbak, koffiewaardebon, kortom dat wordt smullen, ik kreeg echt biologische chocolade van tante Wil met 85% cacao en een met zachte mint vulling  heerlijk!
Het was een superleuke dag en we hebben er van genoten en nu is het hoogste tijd het is al half 2 en tante Wil slaapt hier en wij gaan dus nu alle drie slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.