Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27nov/113

Super dagje weg met Lianno

Vandaag stond ik al om half 7 naast mijn bed, ik was gewoon klaarwakker, dus maar opgestaan en Johannes riep ik om ff half 8.
Ik heb eerst de dieren verzorgd, wat op Facebook gespeeld met de spelletjes en uiteraard het forum even wat gedaan.
Toen op weg naar moeders, die haalde we op en dan samen op weg naar Lianno, Hoenderloo.
Het is een uurtje rijden en het was lekker rustig op de weg en dus waren we wat vroeger, zo rond half 11 arriveerde we.
Het is een hele mooie omgeving waar hij nu verblijft midden in de bossen.
Even kennis gemaakt met de werkende leiding en Lianno zijn spullen afgegeven en toen zijn we weggegaan.
Vandaag zijn we naar de Spelerij en Uitvinderij in Dieren geweest, het is nu zoveel uitgebreider en groter dan het was toen ik jong was en daar wel kwam, moeke 2 en Twil woonden daar dichtbij dus ik kende het wel.
Het weer was bewolkt met wind en wat miezerregen in de ochtend, maar dat gaf niet want we zijn eerst de uitvinderij deel ingegaan en dat was binnen.
Daar kan je van alles doen figuurzagen met machine, plastic vormen maken met een verwarm systeem, plexiglas vormen door hitte, piepschuim snijden met hete draad, metaal bewerken kortom een dagje vol nieuwe dingen en Lianno vond het super.
Op de site van Lianno kunnen jullie alle foto’s van vandaag zien, maar hier een voorproefje
Johannes en ik hebben ook piepschuim gesneden en moeders heeft met Lianno van alles gedaan  en Johannes heeft met Lianno ook nog aan de lasapparatuur gewerkt en daar heeft Lianno een soort arrenslee gemaakt.
DSC00878 DSC00880DSC00897 DSC00904DSC00933 DSC00939DSC00941 DSC00942
Tijd voor een lekker broodje knakworst en tosti met wat drinken en toen was het droog en scheen zelfs even de zon en is Lianno met moeders even het buitendeel ingegaan om te spelen, wij keken  genietend van onze sigaret toe en toen opeens uit het niets harde wind en een hoosbui, mijn hemel zelfs de supergrote parasol draaide en de dikke arm van ijzer knakte, het zware metalen bord waaide om en ik vond het echt geen fijne 10 minuten, wat een water en wind zeg.
Daarna weg wind en droog en later klaarde het weer op, weer blijft raar verschijnsel.
DSC00914 DSC00915DSC00916
We zijn na de stortbui snel weer binnen verder gegaan moeders nam de foto hierboven in de verste schuilen  Johannes en ik samen.
Maar goed al dat water viel dus echt in enkele minuten.
Daarna zijn we weer terug gegaan was de dag om en Lianno weer op de groep, even staan kletsen en toen zwaaien en op naar huis.
Moeders at bij ons lekker pizza en ijs toe en we hebben nagepraat en het gewoon gezellig gehad, genoten van de Degoes Kwik, Kwek en Kwak.
Johannes heeft ze een snoepje gegeven en das schattig ze pakken het zo van je aan echt tam en zo lief.
Ze spelen lekker en maken geluidjes en dan liggen ze weer heel schattig bij elkaar te slapen  en na een tijdje is er weer elven in de bak.
Johannes bracht tegen 22.00 moeders even naar huis en wij hebben toen nog even na gekletst, koffie gedronken en nu gaan we zo lekker douchen en bedje.
Het was een super leuke dag en Lianno en wij hebben weer genoten van ons samen zijn!

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. fijn dat jullie zo genoten hebben. in de regen is het niet echt fijn. maar jullie hadden een superdag.de foto’s spreken voor zich.
    groetjes van yvonne

  2. Wat een leuke dag hebben jullie gehad!

  3. Fijn dat jullie een leuke dag hadden en genoten van elkaar. Leuk om te doen daar, ik had er nog nooit van gehoord. Mooie foto’s. Jammer van het slechte weer, maar ondanks dat hebben jullie je prima vermaakt. Aftellen tot de volgende x!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.