Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26nov/113

Nieuwe huisgenootjes, leuk bezoek!

Vanmorgen was ik al vroeg wakker maar ik kwam er pas rond half 10 uit.
Rustig de dag begonnen en tussen 11.00 en 12.00 uur hebben we stil gestaan bij Yvonne en herdenkingsboom die zij plantte voor die Ouwe.
Yvonne belde later en vertelde dat het zeer indrukwekkend was en dat ze het mooi vond om te doen, ze heeft voor mij foto’s gemaakt.
Toen kwam Sjoerd en die ging met zijn auto en Johannes op weg naar Heerhugowaard, daar gingen de mannen een kooi met  onze nieuwe huisvriendjes ophalen.
We hebben sinds vandaag dus 3 nieuwe vriendjes Kwik, Kwek en Kwak en het zijn Degoes, op onze homepagina staat alle informatie over deze kleine lieve en zeer tamme huisdieren te vinden onder Degoes.
Dit is hun kooi en die staat naast onze bureaus zo zien we ze altijd, overal vandaan.

IMG_0349

En hier zijn dan foto’s van de drie mannen, ze zijn net 2 jaartjes oud en ze zijn echt super tam!
IMG_0347 IMG_0348IMG_0350 IMG_0351
Wij zijn er wederom erg blij, altijd plaats in onze PijnackerHordijkZoo!
Terwijl de mannen op weg hierheen waren kreeg ik bezoek van Moeke 2 en haar dochter (mijn nichtje) Petra, dit was erg gezellig en Petra hielp nog even de kooi in elkaar zetten.
Petra was op bezoek bij haar moeder en belde of ik het leuk vond dat ze even kopje thee kwam drinken end at vond ik super!
Zij waren de eerste die onze nieuwe vriendjes zagen en konden bewonderen, ook hebben zij meteen de kikkers bekeken en ja het is nu echt een hele dierentuin en we vinden het super.
Toen ging Moeke 2 weer naar huis en Petra ging er later achter haar op de fiets.
Wij zijn gaan eten en genieten van onze nieuwe huisvriendjes, kooi goed ingericht en lekker bezig geweest.
Ondanks dat dit een rare dag was was het voor mij een hele fijne dag.
Ik vond het erg fijn dat Petra en Moeke 2 hier even waren, ik vind het super dat Yvonne de boom heeft geplant en de nieuwe dieren zijn ook super.

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. Ondanks de rare zware dag heb je toch kunnen genieten van leuk gezelschap. Ik heb aan jullie gedacht! Wat leuk die nieuwe vriendjes. Mooie grote kooi, ze zien er echt schattig uit. Veel plezier ermee!

  2. Wat een leuke beestjes zeg, jullie hebben veel bijzondere dieren, want ook van dit soort had ik nog nooit gehoord, heel veel plezier ermee, maar dat zal wel lukken denk ik

  3. Een rare dag, maar een mooie dag tegelijk! Degoes zijn zo schattig, ik kan niet wachten tot ik ze kan bewonderen!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.