Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23nov/111

Elis & Camiel bedankt voor de gezellige avond!

Vandaag was ik al vroeg wakker en stond maar gelijk op, Smockey was aan het klieren en wilde aandacht en Kuifje heeft iets nieuws ontdekt, bijten en spelen met mijn voeten in bed.
Johannes werkte thuis en heeft het ngo steeds heel erg druk met zijn werk.
Vanmorgen kwam Welzorg voor de rolstoel passing, alles is in orde en ik krijg een hele andere dan hiervoor, maar goed elektrisch verstelbare rug, kantelfunctie, beensteunen kan ik ook afzonderlijk elektrisch verstellen en hij rijd 6 km per uur ongeveer en hij is er met een dag of 10.
Na de passing dieren verzorgd, huisje wat gedaan en forum, administratie.
In de middag kwam de pakketdienst de sproei installatie en nieuwe lampen brengen voor de kikkerbak dus dit weekend kunnen we dat afmaken.
De wekelijkse boodschappen werden bezorgd en daar ben ik toch wel erg blij mee zo op de pc uitgezocht en de dag erna aan de deur gebracht heerlijk.
Johannes heeft de sproei installatie bij de kikkers er deels al in, de andere twee sproeikoppen komen later, maar het werkt al wel.
Toen informatie gezocht op internet en dingen uitgezocht en heen en weer gemaild en waarover nou dat komt van het weekend wel een keer op het log.
De tweede meneer van de post kwam en bracht heel veel voer voor katten, konijnen, cavia, muizen en een lading houtvezel, arme man tilde zich een breuk.
Tegen 19.00 uur arriveerde Elis en Camiel  ze brachten 3 jonge algeneters mee, zelf gekweekt echt knap en ze zijn erg schattig en zitten nu in de grote tropische bak, het is een albino, een licht bruine en een zwarte en ik ben er erg blij mee en zal ze heel goed verzorgen.
Toen lekker aan de koffie, de nieuwe dieren bewonderd, zitten kletsen en daarna kwam het eten heerlijk chinees gegeten.
Na het eten nog zitten kletsen en foto’s van hun vakanties bekeken en het was super gezellig en tegen 23.00 uur gingen ze weer door de mist naar huis.
Elis en Camiel heel erg bedankt voor de lieve algeneters en de gezelligheid, ik ben erg blij dat jullie elke keer hierheen komen, gezien ik niet bij jullie op bezoek kan.
Jullie flat heeft teveel trappen voor mij en ik vind het daarom super dat jullie dan toch de moeite nemen om hierheen te komen super bedankt!
Nog wat zitten spelen met Facebook en gechat met Jeanette dat was ook gezellig en nu hoogste tijd om te gaan slapen ik ben helemaal op.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Zijn de algeneters nog niet door de kreeft gegrepen? 🙂 Geen dank hoor, jullie bedankt voor de gezelligheid en het lekkere eten! En met die mist viel het reuze mee. We waren zo thuis!
    Tot snel en ik hou jullie log in de gaten, voor de foto’s 😉


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.