Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20nov/110

Een heel rustig weekend

Zaterdag lekker lang op bed gelegen tot een uur of 11, was heerlijk en blijkbaar wel nodig.
Johannes werkt veel dus een beetje relaxen kan dan geen kwaad.
We hebben samen de dieren verzorgd, beetje op internet gespeeld en een goede film gekeken Fairgame
MV5BMjIyOTg1NzU0Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwMjA2OTY5Mw@@__V1__SY317_
Een goed verhaal gebaseerd op waarheid rond de grote leugen over de massavernietigingswapens van Irak en de oorlog die volgde en erg spannend , heb er van genoten.
Ergens eind van de middag hebben we ook nog even wat boodschappen gedaan, brrr koud en mistig buiten bah.

Zondag wederom beetje uitgeslapen, rare dag want we zijn niet naar Lianno geweest, dit weekend moet hij eerst wennen aan zijn nieuwe stekkie.
We hebben de aquaria voorzien van vers water, de konijnen lekker veel hooi en stro gegeven de winter begint dus ook erg noodzakelijk om ze warm plekje te bieden.
Het was minder koud en de vissen in de vijver lieten zich weer zien, ondanks de dikke mist die er was en steeds dikker werd, de wereld was erg klein.
We hebben opgeruimd in de garage en de keukenkast leeggehaald  want morgen komen ze een nieuwe vaatwasser plaatsen en de aansluiting zit in de kast, dus handig als die even leeg is.
Verder op internet rond gedwaald, nieuws gevolgd en ik wordt gek van dat gedoe rond Ajax, ik schaam me werkelijk rot als fan, ik keek al weinig voetbal omdat de sfeer me niet bevalt maar dit slaat echt alles!
We hebben lekker naar onze series gekeken en de dag was zo om.

Het gaat goed met ons hoor mensen Johannes is erg druk met werk dat is wat minder leuk, maar geen probleem op zich.
Mijn lijf doet wel wat vervelend maar niet meer dan anders en we zijn nog steeds erg blij met dit mooie huis, we genieten van elkaar en onze dierentuin.
We zijn wel meer op ons zelf en gaan niet graag weg, op bezoek nu, maar dat komt wel weer, eerst alles even een plekje geven en daar zijn we goed mee bezig.
Johannes zijn verjaardag komt eraan gevolgd door Sinterklaas, Kerst en Oud&Nieuw, niet echt in de stemming, maar we zullen wel zien wat ze gaan brengen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.