Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15nov/112

Ik krijg een elektrische rolstoel

Ik voel me gelukkig stuk beter de krampen, misselijkheid, diarree zijn weer weg en ik voel me weer wat fitter.
Vandaag kwam Sjoerd de boel doen en uiteraard veel aandacht voor onze kikkertjes.
Johannes is al druk bezig met de lichtbak en we hebben net nog even wat laatste spullen ervoor gehaald.
De kikkertjes zijn nog wat schuw en zitten veel achterin, maar als ik sproei en eten geef zie ik er elke keer wel 1-2 twee, erg schattig.
Vandaag had ik ook een gesprek in verband met indicatie elektrische rolstoel en hij is toegekend, dus zal binnenkort telefoontje krijgen en dan halen ze meteen scootmobiel op en krijg ik dus weer een elektrische rolstoel.
Normaal zou ik meteen merk  en type vragen, maar daar ha dik geen zin in ik weet in ieder geval dat het een elektrische rolstoel is met elektrische kantelverstelling, 2 aparte beensteunen, verlichting, verbreedde zitting, hoofdsteun,gordel en de benodigde spullen voor onderhoud en opladen.
Nou ja het lijkt op deze als het goed is, ziet er wel netjes uit toch?
Ik ben blij dat het nu allemaal rond is, maar het is wel erg dubbel ik doe nu toch weer grote stap achteruit, maar  aan de andere kant kan ik nu wel weer met de Valys taxi overal heen reizen zonder dat ik als een hondje de taxibusje dien in te kruipen omdat men weigert personen te liften.
Kortom het is gewoon niet leuk, maar het biedt zoveel meer mogelijkheden dat je er ook blij van wordt.

STORM4%20CV03Goed nu ga ik lekker eten maken we eten talapia filet met mosterd en dille, doperwten en wortelen en dat wordt dus smullen, geen aardappels of dergelijke want ik wil maar beperkt koolhydraten eten.
Daarna duik ik in mijn relaxstoel en ga ik lekker wat opgenomen series kijken, morgen weer infuus.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. dat is inderdaad heel erg dubbel, heel veel sterkte ook morgen met infuus

  2. Erg moeilijk, je hebt keihard gevochten om dit te voorkomen, helaas kon je dit niet winnen. Straks kun je wel weer overal naar toe, maar wat je daarvoor over moet hebben is helemaal niet leuk.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.