Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12okt/112

Heel veel prijzen bij de post!

Het is alweer woensdag en ik ben vanmorgen blijven liggen was te beroerd, Johannes hielp Lianno naar de taxi voor school.
Rond 9 uur riep Johannes me en hij werkte dus thuis, mijn moeder was er die kwam langs zodat ik de laptop in orde kon maken oa nieuwe anti virus software erop gezet.
We hebben gezellig zitten kletsen, dronken wat koffie en toen ging ze weer weg.
Na een hele slechte nacht begon de dag zwaar beroerd en langzaam draaide het weer wat bij.
In de middag kwam de pakket diens t en zo hee die had heel veel pakjes voor ons, helemaal blij wordt je daarvan.
Er waren 2 pakjes die ik zelf besteld had, namelijk batterijen en planten voor bij de vijver, de rest waren prijzen!
We kregen 2 verschillende pakjes met software 1. spel vliegsimulator en 2. programma om je pc op te ruimen erg leuk zijn we blij mee, een pakje een lieve muis die ik kreeg van vriendin van internet zij won voor haar zelf en 2 vriendinnen en eentje daarvan was ik, bedankt Kimmigirlz!
En het laatste pak was groot en bleek de Plasmacar te zijn die ik laatst won bij Eazyprize, hij is erg leuk we hebben hem in elkaar gezet en Lianno mocht er even op zitten voor de foto, maar eigenlijk is hij te groot en te oud ervoor en er si dus een leuke andere kandidaat voor de Plasmacar!
Hij is mooi paars en dat was mijn keuze.
Gewonnen PrijsGewonnen Prijs
Nou dan kan een mens alleen nog maar heel blij en gelukkig zijn met zoveel mooie en leuke dingen in de post.
Lianno kwam uit school en at samen met Johannes poffertjes als lunch en ging toen de film Superman kijken, daarna was zijn vriendje er weer en ging hij lekker met hem mee naar buiten en bij hun binnen met een lego trein.
Ik deed wat administratie, schreef een brief, maakte dingen af ent oen kwam Lianno thuis, we pakte samen zijn tas in voor morgen, dekte tafel en hij nam vast een douche voor het eten en we aten kipsaté met patat en rauwkost.
Na het eten keek Lianno jeugdjournaal en ging daarna slapen, wij rommelde nog even en ik ga nu haast maken om mijn bed in te komen ben blijven plakken omdat ik benieuwd was naar de laatste winnaar van de Samsung Tab actie op Facebook “It’s TabTime” …helaas geen bekende maar ik ken naast Lianno 5 mensen via internet en ben erg blij voor hun allemaal en ook de andere!
Het is alweer bijna 22.15 uur en ik verdwijn naar de douche en bed in

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Mooie prijzen, gefeliciteerd! Hopelijk voel je je snel weer beter

  2. Beterschap! Gefeliciteerd met je mooie prijzen. X


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.