Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8okt/110

Filmpje met cheez dippers & cola

Zaterdag vroeg op aan het ontbijt en toen Lianno naar Zeewolde gebracht voor weer eend dagje boerderij.
Het is weer echt herfstweer, nat af en toe zon en  heel veel regen.
Lianno heeft er veel zin en wij rijden terug naar huis, Johannes brengt wijzigingen aan het net achterin de tuin, zodat Smockey niet weg kan.
Daarna even ontspannen op de bank voor de tv gehangen, kletsen heerlijk.
Boodschappen gedaan en meteen door naar Zeewolde om Lianno op te halen, de dagen zijn echt kort momenteel.
Lianno heeft een leuke dag gehad, lekker op het paard gereden en in galop gegaan, getimmerd aan de hut, zelf tomatensoep gemakt en kortom het was een leuke dag.
Thuis gekomen is Lianno zijn spullen gaan opruimen en douchen, Johannes en ik konden dankzij de stoomkoker rustig de boodschappen opruimen.
Ik ben zo blij met de stoomkoker, ik had hem al gevuld klaar staan en toen ik thuis kwam stekker erin, knop indrukken en alles gaat verder vanzelf, 30 minuten later heerlijk aardappels, sperziebonen en braadworst uit de stoomkoker.
Je hoeft er niet op te letten droogkoken kan hij niet is beveiligd, overkoken ook niet, roeren niet nodig  o heerlijk!
Goed lekker gegeten en een vlaflip toe, na het eten moest Lianno eerst tafel afruimen en de muizen verzorgen en ook nog de vaatwasser leeghalen.
Daarna mocht hij even op Facebook en toen zijn we met zijn allen op de bank geploft voor de film Honey I Blew Up the Kid en dat is al een oudere film uit 1992 die ik had opgenomen.
Tijdens de film een lekkere beker cola en we hadden cheez dippers, Lianno vind die erg lekker soort mini soepstengel met smeerkaas.
stockphotopro_8827709UHJ_
Het was erg gezellig en de film was hilarisch ook al kende wij hem al, het is en blijft erg grappig een peuter van 30 meter.
Na de film ging Lianno direct tanden poetsen en zijn bed in, hoogste tijd het was namelijk al half 10.
Johannes en ik ruimde even op en daarna nog wat gezeten en kletsen, pc en toen douchen en ik ga nu snel mijn bed opzoeken het is alweer half 12.

 
 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.