Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5okt/112

Weer hele mooie prijs en prima infuus

Vandaag is het woensdag de dag verloopt gewoon, Lianno naar school en die maken daar gezamenlijk zelf pizza.
Johannes werkt thuis lijkt wat verkouden te worden maar goed we hebben de ervaring dat grieperig zijn vaak ook meteen weer stopt hopelijk morgen weer over.
Vlak voor ik de pc uit wil zetten om de lunch te maken en aan mijn infuus te beginnen komt er een mail, na een paar keer lezen valt het kwartje echt en ben ik super blij!

Beste Monique,
Dit is geen fout van ons, je leest het goed: je hebt de Prijs van de week: PlasmaCar kindermobiel op EasyPrize gewonnen! Gefeliciteerd geluksvogel!
<winnaar-ultragadgets-nl-plasmacar

Dit is zo’n leuk ding door het stuur van links naar rechts en terug te bewegen rijd je vooruit, echt cool!
Ik ga niet zeggen welk kindje ik blij ga maken, want dat blijft voor iedereen een verassing, maar er wordt iemand net zo blij als ik.
Ik was erg verbaasd want ik wist natuurlijk dat ik veel jokers had ingezet, die verdien je door mee te doen en mensen aan te melden, maar twee keer op rij zo’n hele mooie prijs ik kon het gewoon even niet bevatten.
Maar het is gewoon echt waar de computer trok een van mijn kleine 65 kansen en ik win dus deze gave PlasmaCar!

Goed nog helemaal hyper van mijn geluks weken met prijsvragen, begint mijn infuus en ik zie er vreselijk tegenop.
Infuus loopt en de verpleegkundige heeft het schema aangepast en dan duurt het weliswaar een tijd langer maar dat is prima, alles behalve de Tavegil.
Lees HIER “Infuus met Tavegil niet fijn”, maar hoe dat is bevallen en dus ben ik erg blij.

Toen infuus klaar en ik weer rond hobbelde wilde ik de katten weer binnen laten, die had ik naar buiten gedaan omdat ik anders niet rustig zit, ze springen steeds op schoot en dat kan dan even niet.
Kuifje zat heel raar tegen de muur te mauwen en kwam direct toen k hem riep, maar Smockey kwam niet en opeens hoorde ik hem mauwen en ja hoor hij was onder het net door gekomen en zat of in de struik boven de muur of bij de buren in de tuin, Johannes trok zijn schoenen aan en hoppa opeens hing Smockey bovenop de muur weer….grote schrik en Jop rende naar de kat en hielp hem zodat hij niet in het net kon vastraken.
Goed schrik zat er goed in ook bij Smockey en dus nu blijven ze binnen tot we zaterdag een definitieve barrière hebben kunnen maken om ze in onze tuin te houden.
Eind goed al goed zullen we maar zeggen en Smockey ligt nu voldaan samen met Kuifje te pitten op de bank!
Nu gaan we nog wat tv kijken, rommelen op internet en nagenieten van de mooie prijzen regen.
En tot slot nog even ….het was heerlijk weer!

 

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Woooow moon! Wat een gaaf ding!! Gefeliciteerd! En t kindje zal vast superblij mee zijn!

    Hihi de katten zullen wel uitgeput zijn van hun avonturen, vandaar dat ze lekker liggen te pitten hahaha

    Groetjes sas xx

  2. Superleuk Moon, gefeliciteerd! Daar zal iemand heel blij mee zijn. Wat een avontuur, hou de katten maar veilig binnen vandaag. Dikke knuffel


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.